Filecoin (FIL) koersverwachting

Filecoin (FIL) is een cryptocurrency, gelanceerd in . De prijs van Filecoin (FIL) is vandaag $54,86. De All Time High van FIL is $236,84. Momenteel wordt Filecoin verhandeld op 61 crypto exchanges en is de totale marktwaarde van $5.185.978.225. Filecoin staat op plaats nummer 25 op de ranglijst.

Filecoin kopen

Filecoin kopen kan bij verschillende exchanges, maar de beste cryptocurrency exchanges om Filecoin veilig, snel en het meest goedkoop te kopen tegen de laatste fees zijn:

Dit zijn de meest goedkope exchanges om cryptocurrencies te kopen in Nederland, met een groot aanbod. Je kan hier eenvoudig Filecoin kopen via iDeal en verkopen waarna je het de volgende dag direct op je rekening hebt.

Filecoin koers

$54,86

Filecoin kopen

 

De meest betrouwbare cryptocurrency exchange

Bekijk hieronder de koers van Filecoin in een grafiek vorm. Gaat de koers van Filecoin stijgen? Voer zelf een technische analyse uit door de grafiek hieronder te bekijken.

Wil je Filecoin kopen? Ga naar Binance

Hieronder vindt je verschillende data over Filecoin en de koers van Filecoin . Gebruik deze data bij het bepalen of je wel of niet wilt investeren in de crypto Filecoin .

Filecoin koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $19,89 $28,39 $10,95 $0 $650.200 0 54%
2018 $9,93 $30,15 $2,65 $0 $332.000 0 129%
2019 $5,44 $11,11 $1,95 $0 $549.900 0 344%
2020 $14,02 $200,04 $0,61 $105,1 mln $10,9 mln 3,9 mln 391%
Bereken hieronder de wisselkoers:

Aanbieder Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Meer informatie
Binance Binance Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 327 Binance
Litebit Litebit Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester
Kraken Kraken Staken, kopen & verkopen, Groot aanbod cryptocurrency 8.7 80 Kraken
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 410 Kucoin
Voordat we het gaan hebben over de potentiële koersverwachting van Filecoin in 2022-2025, of het een goede investering is, of niet, en of het project zal slagen, willen we eerst wat meer over het project vertellen en wat Filecoin precies is.

Mocht je nog niet weten waar Filecoin verkrijgbaar is, het is bij Bitvavo verkrijgbaar en bij Binance ook om te traden.

Filecoin verwachtingen

Voor het investeren in Filecoin is het goed om te kijken naar de prijsverwachting van experts. Zij kijken goed naar het project, een aantal belangrijke zaken waarnaar wordt gekeken zijn:

  • Hoe realistisch zijn de doelstellingen en visie van het project?
  • Waarin biedt het project toegevoegde waarde in de economie?
  • Wat is het verdienmodel?
  • Wie zijn de mensen achter het team, wat hebben zij hiervoor bereikt?
  • Hoe gaan de ontwikkelingen en vorderingen tot op heden?
  • Welke partnerships zijn er en staan er nog gepland?
  • Wie zijn de afnemers; wie hebben er toegevoegde waarde van het project?
  • Hoe is de community?
  • Waarom zal het project slagen of falen?

Al deze vragen kun je meenemen bij het voorspellen van de koersprijs van Filecoin, natuurlijk kun je deze antwoorden niet zo 1,2,3 vinden en is het dus belangrijk om je eigen onderzoek te doen. Bekijk het laatste Filecoin nieuws. Volg verschillende experts op sociale media zoals Twitter en/of Youtube om constant nieuwsupdates te ontvangen. Dit zijn goede bronnen om aan je informatie te komen. Ook kun je de website van Filecoin bekijken en over de crypto lezen. Voor de fanatiekelingen kun je zelfs de whitepaper van Filecoin bestuderen. Deze kun je vaak online vinden en gratis bekijken. Hier vindt je informatie als de geschiedenis, de toekomst en hun plannen en meer.

Bovengenoemde punten zijn een aantal punten waar investeerders naar kijken voor zij een keuze maken om Filecoin te kopen.

Ik wil graag Filecoin kopen, waar kan ik dit het beste doen?

Ga je in crypto investeren en wil je Filecoin kopen? Doe dit dan bij een betrouwbare crypto exchange of broker, waar je niet te veel aan fees moet betalen. Ons team kan je dan ook aanraden dit te doen bij een exchange die zowel betrouwbaar is, goede service heeft, als een exchange die lage fees (extra kosten) aanhoudt. Binance is wereldwijd de grootste crypto exchange met het grootste aanbod en extreem lage kosten. Voor beginners is het makkelijker te werken met Bitvavo waar je eenvoudig kan kopen via Bancontact, iDeal en Creditcard.

Filecoin FAQ

Vraag 1:Filecoin wel of niet kopen?

Twijfel je of je Filecoin wel of niet zult kopen? Zorg er voor dat je goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en bestudeerd de grafieken die wij hierboven presenteren. Op deze manier ben je op de hoogte van de koersontwikkeling in het verleden, en hoe het mogelijk in de toekomst gaat ontwikkelen. Dit kan je helpen bij het maken van de keuze om Filecoin wel of niet te kopen.

Vraag 2: Wat is de actuele koers van Filecoin?

De actuele koers van Filecoin is $54,86.

Vraag 3: Wordt Filecoin veel waard in 2022-2025?

Dit is natuurlijk de vraag die vele beantwoord willen hebben. We kunnen de toekomst helaas niet voorspellen, maar het team van Koersverwachting.nl is wel zeer optimistisch over de toekomst van Ethereum en het prijsvooruitzicht. Ook technische analyses van verschillende crypo-experts zijn zeer positief. Wees dus niet verbaast als de prijs in de komende 2-3 jaren met 50-100% gestegen zal zijn.

Vraag 4: Gaat Filecoin stijgen in 2022-2025?
Gaat Filecoin stijgen in 2022-2025? Als we kijken naar de gehele cryptomarkt, lijkt het einde nog lang niet in zicht. Ook voor Filecoin lijkt de piek nog lang niet bereikt te zijn en lijkt het er zeer zeker op dat het nog flink gaat stijgen in 2022-2025. Hoeveel precies? Dit is nog maar afwachten…
Vraag 5: Wat is de afkorting van Filecoin?

Elke cryptocurrency heeft een afkortingsnaam. Voor Filecoin is dit FIL.

Vraag 6: Wat zijn de verwachtingen voor Filecoin in 2025?

Het jaar 2025 is nog even een aantal jaar weg, maar veel lange termijn investeerders kijken over een langere periode. Wat de prijs precies gaat doen, weet helaas nog niemand. Het is goed om te kijken naar het team, de ontwikkelingen die er op de roadmap staan voor komende jaren en de vraag in de markt.

Andere crypto coins