Welke crypto kopen?

Voordat we in de wereld van crypto duiken, de verschillende soorten en de vooruitzichten in de toekomst, is het noodzakelijk om eerst te begrijpen – Wat is crypto? 

We leven in een tijdperk waarin mensen enorm gepassioneerd zijn over digitale valuta. Van investeerders, tot makelaars, tot zelfs uw collega’s. Iedereen baalt van de verliezen die ze hebben geleden of stralen over de winsten die ze in hun zak hebben gestoken door middel van een cryptomunt die onlangs de krantenkoppen heeft gehaald.  

Cryptocurrency is een digitale munteenheid die niet op papier bestaat – met andere woorden, ze bestaat alleen elektronisch. In tegenstelling tot traditionele valuta, wordt het niet uitgegeven door de bank, noch bestaat het uit munten of biljetten, tenzij u het omzet in een fysieke token door de hulp van een dienst. Het favoriete aspect van elke belegger is dat het geen toetredingsdrempels heeft, waardoor het toegankelijk is voor bijna iedereen die een mobiele telefoon, laptop of een computer bezit.  

Hoewel bitcoin de laatste tijd erg prominent is geweest, zijn er verschillende andere crypto’s die uitzonderlijk goed hebben gepresteerd. Dit artikel zal zich richten op verschillende andere crypto’s die sterk in opkomst zijn op de markt en die uw volgende beste investering kunnen zijn en waar u ze kunt kopen. 

Waar kun je welke cryptocurrency kopen?

Als u nadenkt over waar crypto kopen, en u er niet uit komt, maak u dan geen zorgen! Crypto kopen is niet zo’n gedoe als het misschien klinkt. Voor de eerste stap moet u een cryptocurrency exchange gebruiken, net zoals een stock exchange voor aandelen. Zij stellen u in staat om digitale valuta te kopen en te verkopen.

Er zijn verschillende, gerenommeerde beurzen. Vanaf 2021, is de beste over het algemeen Binance. Echter, als je een beginner bent die net met crypto begint, kan Bitvavo het beste bij u passen. Als u geïnteresseerd bent in het handelen in Altcoins, dan is Binance de juiste app voor jou.

Welke crypto nu kopen?

Crypto heeft een wijdverspreide kosten-batenanalyse, maar waar het om gaat, is dat het in de 21ste eeuw een realiteit is, en een zeer gevestigde. Met meer dan 10.000 verschillende soorten cryptocurrencies, laten we eens kijken naar welke crypto nu kopen interessant is, of de meest veelbelovende crypto.

Ethereum

Bij het overwegen van welke crypto nu kopen, kan Ethereum niet over het hoofd worden gezien vanwege de enorme mogelijkheden die het biedt. Ether is, net als alle andere crypto’s, een digitale valuta. Het werkt via een publiek blockchain netwerk, net als hoe bitcoin presteert. Het wordt gebruikt op het Ethereumnetwerk.  

Ethereum heeft geen gecentraliseerde controle, dus organisaties hebben geen controle over het netwerk, waardoor de kans dat een account wordt bevroren of een transactie wordt teruggekaatst, wordt geëlimineerd. Het staat ook bekend als de tweede meest gedecentraliseerde crypto, na bitcoin. En het heeft ook een robuuste ontwikkelaars gemeenschap.  

Op 31 december 2020 verraste Ethereum de massa’s nadat het zijn all time high sinds maart 2018 had aangeraakt. Met een valuta die aan het begin van het jaar op $ 129 stond, hadden niet velen voorspeld dat het tegen het einde van het jaar enorm zou stijgen, maar toen het tegen het einde van het jaar $ 730 raakte, waren mensen op zijn zachtst gezegd verbijsterd. Met een prijsstijging van bijna 450% overschaduwde het de bitcoin, die een prijsstijging zag van ongeveer 300% sinds het begin van het jaar. Maar zijn de vooruitzichten net zo veelbelovend?  

Vanaf 2021, groeide de prijs van ETH in april, en piekte op $ 2500. De groei ontstond door verschillende redenen, onder andere toen Ethereum in het nieuws kwam door een digitaal kunstwerk dat verkocht werd als ’s werelds duurste NFT, dat ongeveer 38.000 eth kostte.

De enorme vraag naar ether kwam door de immense ontwikkeling van technologie die handelaren aanzette. De Berlijn update, die transactiekosten kan aftrekken en de introductie van Uniswap V3, wat een smart contract protocol is, hebben beide samen schitterende handels vooruitzichten gecreëerd voor Ethereum handel. Voorspellingen schatten ook dat Ethereum prijs $5.000 kan bereiken tegen het einde van 2024.  

Travala

Wanneer u overweegt welke crypto te kopen, kunt u ook een kijkje nemen naar een andere rijzende ster, genaamd “Travala”. Travala staat bekend als een pionier in de reis niche en was een reisgigant voordat het in de crypto markt sprong. Travala, via haar munt AVA, stelt mensen in staat om vliegtickets, hotels, en mogelijk andere reisactiviteit te boeken. 

Travala heeft ongeveer 3 miljoen reisproducten, in 230 landen. Een van de favoriete aspecten van beleggers van de AVA-token is dat het zijn waarde niet verliest als u niet reist. Travala is erop gebrand om grote partnerschappen aan te gaan. De grootste samenwerking die Travala tot nu toe is aangegaan is TripAdvisor’s Viator. Het maakt 400.000 avonturen mogelijk die ook veel verschillende activiteiten, rondleidingen, evenementen en attracties omvatten. Na het bouwen op zijn binance partnerschap, wil het ook bouwen op BNB Smart Chain in augustus 2021. 

Hoewel Travala in 2020 moeilijke tijden doormaakte als gevolg van de pandemie en de reisgerelateerde aard ervan. Gedurende die tijd richtte Travala zich op haar branding, die met 201% steeg sinds het begin van de pandemie. De toename hielp om meer verkeer naar de website te trekken, waardoor meer mensen informatie kregen over de crypto. Bovendien werd toen gezien dat meer dan 60% van de reisboekingen werd betaald met crypto, waarbij AVA op 16% stond, net onder bitcoin. 

Vandaag bedraagt de prijs van Travala 2,027 USD. Volgens beleggers heeft Travala een veelbelovende toekomst. AVA kan een lonende investering zijn, als u geïnteresseerd bent in virtuele valuta’s die vruchtbare rendementen geven. Als u Travala vandaag voor $100 koopt, zult u 49.336 AVA hebben.

Beleggers verwachten een stijging op lange termijn, dus het is gunstig om de cryptomunten vast te houden. De koers prognose per 2026.07.11 is $18.971. Als een investering van 5 jaar is, wordt de opbrengst geschat op maar liefst +835,92%! Dit betekent dat uw huidige investering van 100 dollar kan stijgen naar 935,92 dollar tegen de tijd dat we 2026 bereiken!   

De voordelen van Travala zijn dat wanneer u lid wordt van Travala, u te maken krijgt met tal van voordelen. Dit omvat het besparen tot 40% met Travala’s ledenprijzen op boekingen, vliegtickets, enz. Het ontgrendelen van verschillende giveback beloningen, evenals slimme voordelen die u in staat stellen om meer giveback beloningen te ontvangen. U kunt ook deelnemen aan het uitnodiging programma en tot $25 beloning krijgen voor het uitnodigen van mensen.  

SushiSwap

De volgende op de lijst van ‘welke crypto te kopen?’, is Sushiswap. Sushiswap staat bekend als een Ethereum-gebaseerde exchange. Het stelt u in staat om een breed scala van tokens te ruilen, afgezien van het aangaan van verschillende andere financiële operaties. Het is een gedecentraliseerde uitwisseling. SushiSwap heeft geen gecentraliseerde controle of autoriteit.

Het vertrouwt op slimme contracten en liquiditeit die wordt geleverd door verschillende andere gebruikers die helpen om de handel te voltooien. SushiSwap is opgericht op een AMM systeem- Automated Market Maker- die gebruik maakt van slimme contracten, die het vervolgens mogelijk maakt om transacties te maken. Liquiditeits Pools worden gebruikt om tokens aan te bieden.

Gebruikers die hun fondsen vastzetten in tokenparen worden meestal beloond met een klein percentage van de vergoedingen die worden gegenereerd door de transacties. Dit proces wordt yield farming genoemd. 

Behalve tokenruil, biedt SushiSwap ook een brede waaier van DeFi functies, bijvoorbeeld het inbrengen van Sushi munten in het netwerk, gebruiken en het krijgen van een beloning. Deelnemen aan diensten zoals het uitlenen en kopen van nieuwe tokens is ook een spannende functie van SushiSwap.  

SushiSwap heeft uitgebreid sinds de lancering, in nieuwe functies, zoals BentoBox, dat is een programma waarmee extra DeFi diensten op kunnen worden gebouwd. Als gevolg van hoge netwerkverkeer, is SushiSwap getuige geweest van een stijging van gas en transactiekosten. 

SushiSwap is van plan om nog verder uit te breiden, door meer blockchains in het scenario op te nemen, evenals het aannemen van layer 2 schaling oplossingen. Dit zal fungeren als een katalysator voor de transactie bevestiging, evenals lagere vergoedingen.  

Ten slotte is het essentieel op te merken dat op dit moment de waarde op $ 7,01 staat. Volgens een analyse gedaan door cointobuy.io, hebben SushiSwap investeringen een 4,2 van de 10  op de veiligheid rang. Het heeft een verwacht rendement van +222,6%, waar de waarde naar verwachting ongeveer $22,62 zal zijn.  

Chainlink

De volgende in onze hot topic van welke crypto nu te kopen komt Chainlink. Wanneer u overweegt welke munten te kopen, kunt u niet om Chainlink heen. Het heeft als doel om een wereldwijd netwerk van computers te bevorderen die zullen helpen om betrouwbare gegevens te verstrekken aan slimme contracten die bovenop blockchains draaien.  

De belangrijkste reden achter het creëren van Chainlink was om Oracles, die data providers zijn, te verbeteren zodat zij de link kunnen zijn tussen blockchain smart contracts en externe data bronnen. Chainlink arriveerde in 2017 in een zeer lucratieve markt. Het was moeilijk om zich te vestigen, maar het was in staat om zijn missie, visie en verklaring aan mensen te leveren. Ze leverden immense inspanningen, zelfs meer dan die van Ethereum, wat hen hielp de marktactiviteit te doen stijgen.  

In 2020 was Chainlink gericht op het ondersteunen van op blockchain gebaseerde smart contract netwerken. Vanaf 2021 verhandelde Chainlink op $ 11,45. Tot ieders verrassing steeg de prijs later in het jaar, toen de munt steeg naar $ 51,17. Echter, dezelfde maand stortte de markt in, en de prijs kwam naar beneden van $ 36,8 naar $21.

Sinds deze gebeurtenis is de prijs constant gestegen. De munt trok aandacht en gebruikers naar het nieuwe project. Er wordt geschat dat de prijs aanzienlijk zal stijgen, misschien wel tot $37,008 tegen het einde van dit jaar, wanneer het samenwerkt met Google Cloud. Tegelijkertijd, als we rekening houden met de variërende marktsentimenten, kan er belemmering zijn, in het geval van een vicieuze omstandigheid, wordt de prijs voorspeld om zo laag als $ 15,9888 te gaan.  

Als u cryptomunten kopen gaat, kunt u misschien met deze twee punten rekening houden. De gemiddelde prijs blijft echter tussen de range van $ 25,174 en $ 30,063. 

Vanaf 2024, in de omstandigheid dat de altcoin sluit op een hoge prijs, zijn er kansen dat 2024 zou kunnen beginnen met een prijs van $37.114. Echter, als het jaar een aarzelende start neemt, dan zijn er mogelijkheden dat de munt een trend kan nemen op $16.029. 

Vechain

In eenvoudige woorden, Vechain is een blockchain die is afgestemd op het bedrijfsleven, maar meer exclusief, op de supply chain. De tokens zijn bekend als de basis voor de facilitering. Het is gestructureerd op een manier die zal helpen bij het verbeteren van de supply chain en de bedrijfsprocessen door gebruik te maken van DLT- Distributed Ledger Technology. 

Vechain heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere crypto’s die u zou willen overwegen wanneer u munten koopt. Bijvoorbeeld, afgezien van het samenbrengen van centralisatie en decentralisatie onder één dak, neemt Vechain RFID aan die het helpt om belangrijke gegevens te traceren tijdens het overdrachtsproces.

Bovendien maakt Vechain een grote impact op de supply chain-industrie door het gebruik van zijn technologieën, namelijk IoT en DLT. Ook kunnen tokens, vanwege zijn dual token-strategie, worden omgezet in digitaal geld wanneer Vechain wordt gekocht. Hetzelfde geld kan vervolgens worden gebruikt om te betalen voor netwerkdiensten. Houd er echter rekening mee dat gebruikers een Vechain-token moeten hebben om hun toeleveringsketen met succes te kunnen volgen.  

In 2020, toen de initiële mainnet hyper en het nieuws van Vechain het overnam, steeg de prijs tot $ 0,015 per VET-token. Later daalde de prijs echter naar een teleurstellend dieptepunt van $ 0,0002. Het stuiterde opnieuw gedurende het jaar naar $0,02. 

Vanaf 2021 zal Vechain naar verwachting bergafwaarts gaan als gevolg van de afwachtende kijk op de markten en signalen van een ommekeer op korte termijn. Een hertest van vroegere niveaus hieronder zou in het verschiet kunnen liggen. Vanaf 2023-2024, wordt geschat dat Vechain een neerwaartse trend kunnen vertonen alvorens een stijging in te zetten. Als u ervoor kiest om deze crypto te kopen, is het misschien niet in een oogwenk smaakvol. 

Waves

Wanneer u overweegt welke crypto te kopen, kunt u Waves niet missen. Het is een blockchain die gebruikers in staat stelt om hun eigen crypto tokens te creëren en te lanceren. Spannend en verfrissend ten opzichte van de traditionele munten! 

Waves vereist geen uitgebreide smart contract programmering. In plaats daarvan kunnen tokens worden beheerd door scripts die draaien in gebruikersaccounts op de Waves-blockchain. Het belangrijkste concept dat achter WAVES schuilgaat is de introductie van nieuwe aangepaste tokens en de applicatie die ze beheert zou geen immens verschil moeten hebben met wanneer u een traditionele webapplicatie lanceert. 

Om dit doel te bereiken, worden programma’s en toepassingen als bijlagen bij deze transacties uitgevoerd, en krijgen nieuwe activa een unieke identificatiecode. Scripts kunnen alleen bij de creatie van het goed als bijlage worden toegevoegd.  

Als belegger zou u kunnen worden geïntrigeerd door een aantal voordelen, zoals het gebruiksgemak. Waves is een zeer gebruiksvriendelijke crypto. Als u het vergelijkt met Ethereum, dat bekend staat als de meest bekende Dapp blockchain, is het voor Waves niet nodig dat ontwikkelaars verstand hebben van programmeren, waardoor er minder overhead is voor crowdfunding campagnes.

Bovendien kunnen gebruikers van Waves ook hun crypto inzetten en beloond worden. Afgezien van dit, kunnen gebruikers ook profiteren van het verkrijgen van toegang tot een krachtige gedecentraliseerde beurs die u in staat stelt om crypto te creëren en verhandelen zonder noodzaak van slimme contracten. 

Beleggers beweren dat WAVES in het afgelopen jaar een moeilijke cyclus heeft doorgemaakt. Een cryptocurrency-analist is echter positief dat er in de toekomst een positieve trend zal zijn en WAVES zou wel eens een gelukkige investering kunnen blijken te zijn.

Vanaf het einde van dit jaar wordt voorspeld dat WAVES $12,899 zal bereiken, waarbij de maximale verwachte prijs $16,335 is terwijl de minimale verwachte prijs $13,068 is. Vanaf 2024 zal de verwachte maximumprijs een minuscule stijging vertonen tot $16,554, terwijl de minimumprijs naar verwachting rond de $11,257 zal liggen. 

Polkadot

De volgende in onze lijst van crypto’s om te kopen is Polkadot – nog een spannende crypto met potentieel! Het motief van Polkadot is het stimuleren van een wereldwijd netwerk van computers die zullen helpen om een blockchain te runnen. Gebruikers kunnen deze dan gebruiken om hun eigen blockchains te creëren. Polkadot staat bekend in een veld met veel concurrenten- Een veld dat wordt gevuld door zeer concurrerende crypto’s zoals Ethereum, Cosmos, en EOSIO. 

Maar waarom Polkadot kopen? In 2020 kwam Polkadot naar voren als de meest winstgevende en vertrouwde cryptos. Het haalde rond de US $140 miljoen op in 2020. In 2017 bedroeg de DOT-prijs $30. Als gevolg van de markt redenominatie, maakte het meerdere tokens die geholpen om de marktkapitalisatie te verhogen van 0 tot een booming $ 5 miljard in slechts een dag.   

Wat betreft het investeren in Polkadot in 2021, lijkt het een ideaal moment. Door volatiliteit in de markt kreeg Polkadot een harde klap en daalde naar $17,71 van $48,68. In juni begon de crypto weer gestaag te groeien en kwam de prijs op $20,17. Sindsdien heeft DOT echter een stijging gezien. De market cap lijkt ook te stijgen voor DOT, wat geweldige investeringsmogelijkheden vertegenwoordigt in het komende jaar. 

Binance munt 

Laatste, maar niet de minste, in onze welke coins kopen lijst is de Binance munt. Het is een crypto die BNB gebruikt. BNB is een crypto die kan worden gebruikt om vergoedingen te betalen op de Binance cryptocurrency-uitwisseling. Vanaf 2018 bleef de Binance-uitwisseling de grootste cryptocurrency-uitwisseling.  

De brede waaier van voordelen omvat het betalen van handelscommissies met kortingen, het gebruik van BNB om IEO-tokens te verkopen, voor staken en het krijgen van dividenden met de Binance Launch pool. Bovendien krijgen handelaren ook de optie om BNB te verhandelen voor verschillende andere crypto’s. 

Als we kijken naar de vooruitzichten van de crypto’s en u overweegt welke crypto nu te kopen, heeft BNB onlangs een nieuw hoogtepunt bereikt en is momenteel onder correctie. Hoewel de stijgende trend aanhoudt, is het handelsvolume gedaald, wat wijst op minder kopers interesse. Experts hebben ook een wedge patroon gezien dat mogelijkheden van prijsdaling weergeeft. De huidige all-time high van $680 fungeert momenteel als een sterk weerstandsniveau. 

Trading Beasts voorspelt dat de prijs van BNB in 2021 zal dalen en in juni ergens tussen $420 en $620 zou kunnen liggen. Daarna wordt langzaam een stijging voorspeld, misschien wel van $478 tot $704 wanneer 2023 eindigd. 

Conclusie: Welke cryptomunten kopen

Samenvattend, crypto kan een riskante zaak zijn. Dit komt omdat het met een enorm risico komt- Het risico van voorspelling. Beleggers en markt professionals kunnen alleen de vooruitzichten van elke crypto voorspellen, maar een onverwachte gebeurtenis kan leiden tot massale verliezen of zelfs winsten. Wanneer u overweegt welke crypto te kopen, of munten om in te investeren, moet u altijd rekening houden met diversificatie van uw portefeuille.

Echter, wanneer u crypto koopt, zorg er dan voor dat u een investeringsthese doet die zal helpen uw investering waardevoller te maken. Tot slot, vergeet nooit dat er vele andere opties beschikbaar zijn in de markt als crypto niet de beste match voor u lijkt te zijn! Veel plezier met beleggen!