Selecteer een pagina

Cardano verwachting

In deze gids delen wij onze opinie over de Cardano verwachtingen. Hierin benoemen wij de koersverwachtingen van Cardano voor 2021, 2022, 2025 en verder. Belangrijk om te weten is dat het hier om een prognose en voorspelling gaat. Het voorspellen van de toekomstige prijsverwachtingen van Cardano is erg lastig, de crypto markt blijft volatiel, de ontwikkelingen gaan erg snel en sommige partnerships moeten nog worden bekend gemaakt.

Laten we starten.

Bekijk VerwachtingenVergelijk Exchanges

 Exchanges vergelijken

Bitvavo

 • Nederlandse Exchange
 • Lage kosten

 

REGISTREREN

Binance

 • Werelwijde exchange
 • Veel cryptocurrencies

 

REGISTREREN

Voordat we het gaan hebben over de potentiële koersverwachting van Cardano (ADA) in 2021, of het een goede investering is, of niet, en of het project zal slagen, willen we eerst wat meer over het project vertellen en wat Cardano is.  

Mocht je nog niet weten waar Cardano verkrijgbaar is, het is bij Bitvavo verkrijgbaar en bij Binance ook om te traden. 

Wat is, wat doet en wat biedt Cardano 

Cardano is een publieke blockchain gedreven door een wetenschappelijke benadering filosofie en opgericht door Charles Hoskinson, mede-oprichter van Ethereum en CEO van IOHK, een team van ingenieurs die Cardano tot 2020 jaar op een betaalde basis bouwen. Het netwerk draait op een Proof-of-Stake consensus algoritme genaamd Ouroboros. Cardano team heeft het ambitieuze plan om een interoperabel, veilig en schaalbaar multi-asset grootboek te creëren met een platform voor verifieerbare smart-contracten.

De eerste stap van Cardano was de oprichting van de afwikkelingslaag van de blockchain – de ADA cryptocurrency als een eigen digitale valuta van het netwerk. Zodra de ontwikkeling van deze laag is voltooid, zal het team overgaan tot de meer complexe ‘computing layer’ die smart-contract functionaliteit zal introduceren.

De koersverwachtingen van Cardano voor 2021 | Wat gaat de Cardano koers doen?  

 Voor het investeren in Cardano is het goed om te kijken naar de prijsverwachting van experts. Zij kijken goed naar het project, een aantal belangrijke zaken waarnaar wordt gekeken zijn: 

 • Hoe realistisch zijn de doelstellingen en visie van het project? 
 • Waarin biedt het project toegevoegde waarde in de economie? 
 • Wat is het verdienmodel? 
 • Wie zijn de mensen achter het team, wat hebben zij hiervoor bereikt? 
 • Hoe gaan de ontwikkelingen en vorderingen tot op heden? 
 • Welke partnerships zijn er en staan er nog gepland? 
 • Wie zijn de afnemers; wie hebben er toegevoegde waarde van het project? 
 • Hoe is de community? 
 • Waarom zal het project slagen of falen? 

Bovengenoemde punten zijn een aantal punten waar investeerders naar kijken voor zij een keuze maken om Cardano te kopen.  

Cardano ADA prijsvoorspellingen 2020-2025

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Cardano en ADA, de eigen munt, vanuit het oogpunt van verschillende prijsvoorspellingen.

#1. LongForecast ADA Voorspelling

Een geautomatiseerde voorspellingssite gebaseerd op een technische analyse van de prijsgeschiedenis van de activa voorspelt een ADA waarde van $ 0,016 tegen het einde van 2020. En ze verwachten een trendommekeer pas aan het begin van 2023, wanneer de ADA prijs $ 0,049 bereikt en $ 0,067 in oktober 2023.

Nou, het is mogelijk, maar naar onze mening is het onwaarschijnlijk als de Cardano de doelen zal bereiken die in de roadmap zijn gesteld.

#2. Voorspelling WalletInvestor

Deze voorspellingsdienst is ook behoorlijk bearish over de vooruitzichten van ADA en zelfs nog slechter dan de vorige. Zij zien een lange termijn neerwaartse trend van ADA van nu tot 2024 met helemaal geen omgekeerde beweging. Ze schatten een prijs van $ 0,00330 USD voor ADA in 2020.

#3. CoinSwitch prijsvoorspelling voor ADA

CoinSwitch voorspelt dat de prijs van ADA de $1 USD kan bereiken in 2020, $2 in 2023, en $3 in 2025. Een stijging van ~6.500% over 5 jaar klinkt bullishly nice, we zijn er helemaal voor!

#4. Cryptonewsz ADA Prijsvoorspelling

In 2022 zal de prijs van ADA stijgen naar $1. Redelijk, gezien de huidige ontwikkelingsfase en Cardano’s langetermijnplannen voor de ontwikkeling van blockchain.

#5. Mrvyasidea.com Voorspelling

De heer Vyas gaat ervan uit dat de prijs van een actief zal stijgen tot $ 5 dollar in 5 jaar als de ontwikkeling alle doelen bereikt voor de ontwikkeling van netwerklagen, van Byron tot Voltaire fasen.

Ook veel bekende Youtubers hebben een positieve verwachting, zoals deze: 

Waar kan ik Cardano kopen? Lijst van beste exchanges & brokers 

Wanneer je Cardano wilt kopen, wil je dit doen bij betrouwbare exchanges en brokers en wil je dit doen voor de laagste kosten. Want wie wilt er nou meer betalen dan nodig is? Veel exchanges hanteren andere tarieven, wij raden daarom altijd aan te registreren bij de exchanges met het beste aanbod, hoogste betrouwbaarheid en laagste kosten. Binance is wereldwijd de grootste crypto exchange met het grootste aanbod en extreem lage kosten. Voor beginners is het makkelijker te werken met Bitvavo waar je eenvoudig kan kopen via Bancontact, iDeal en Creditcard.  

Ontdek hier de complete lijst van opties om te kopen en te traden vanuit België en Nederland. 

Cardano kopen met veilige betaalmethodes 

AanbiederPluspuntenBeoordelingAantal coinsMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste Nederlandse Exchange

Beoordeling

9.5

Aantal coins

75-100

Bekijk
Bitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

Veel cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal coins

100+

Bekijk
Binance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal coins

100+

Bekijk
Bitcoinmeester

Als je zelf je crypto af en toe wilt uitgeven, dan kan dat het best met de Binance Card. De Binance card is net als een gewone debitkaart en kan je overal gebruiken.  

Veelgestelde vragen over Cardano

Wat gaat Cardano (ADA) doen? 

Dat het project er veelbelovend uitziet staat vast, maar niemand weet exact wat de prijs gaat doen. Dit hangt namelijk af van alle ontwikkelingen en de vraag naar Cardano bij investeerders. Het is daarom goed om altijd de roadmap van een project te volgen om te zien waar ze mee bezig zijn. 

Wat is de actuele koers van Cardano? 

De huidige prijs van Cardano kan je zien op deze pagina. De prijs wordt hier 24/7 geüpdatet en is actueel.  

Wat is de afkorting van Cardano? 

De afkorting van Cardano is ADA. 

Hoe blijf ik het beste op de hoogte van het laatste Cardano nieuws? 

Een aanrader is om de roadmap te volgen, de website van het project in de gaten te houden, het officiële Twitter kanaal en de Telegram van het project. Door het nieuws te volgen heb je een beter idee van de Cardano verwachtingen en de toekomst van het project. 

Wat zijn de verwachtingen voor 2025? 

Het jaar 2025 is nog even een aantal jaar weg, maar veel lange termijn investeerders kijken over een langere periode. Wat de prijs precies gaat doen, weet helaas nog niemand. Het is goed om te kijken naar het team, de ontwikkelingen die er op de roadmap staan voor komende jaren en de vraag in de markt. Gezien dit belangrijke ontwikkelingen zijn voor de koers. Hieronder een lijst van betrouwbare exchanges om te investeren in Cardano. 

AanbiederPluspuntenBeoordelingAantal coinsMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste Nederlandse Exchange

Beoordeling

9.5

Aantal coins

75-100

Bekijk
Bitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

Veel cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal coins

100+

Bekijk
Binance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal coins

100+

Bekijk
Bitcoinmeester
Verwachting Cardano 2021

Cardano kopen

Cardano kopen kan bij verschillende exchanges, maar de beste cryptocurrency exchanges om Cardano veilig, snel en het meest goedkoop te kopen tegen de laatste fees zijn:

 

 1. Bitvavo
 2. Binance
 3. Bitcoinmeester

 

Dit zijn de meest goedkope exchanges om cryptocurrencies te kopen in Nederland, met een groot aanbod. Je kan hier eenvoudig Cardano kopen via iDeal en verkopen waarna je het de volgende dag direct op je rekening hebt.

Crypto exchanges

Junior Front End Developer

Extra Space - San Jose, California - View Listing

Product Manager

Elegant Themes - San Francisco, California - View Listing

Bitcoin

Ethereum