Selecteer een pagina

Chiliz verwachting

In deze gids delen wij onze opinie over de Chiliz verwachtingen. Hierin benoemen wij de koersverwachtingen van Chiliz voor 2021, 2022, 2025 en verder. Belangrijk om te weten is dat het hier om een prognose en voorspelling gaat. Het voorspellen van de toekomstige prijsverwachtingen van Chiliz is erg lastig, de crypto markt blijft volatiel, de ontwikkelingen gaan erg snel en sommige partnerships moeten nog worden bekend gemaakt.

Laten we starten.

Bekijk VerwachtingenVergelijk Exchanges

 Exchanges vergelijken

Bitvavo

 • Nederlandse Exchange
 • Lage kosten

 

REGISTREREN

Binance

 • Werelwijde exchange
 • Veel cryptocurrencies

 

REGISTREREN

Voordat we het gaan hebben over de potentiële koersverwachting van Chiliz (CHZ) in 2021, of het een goede investering is, of niet, en of het project zal slagen, willen we eerst wat meer over het project vertellen en wat Chiliz is.

Mocht je nog niet weten waar Chiliz verkrijgbaar is, het is bij Bitvavo verkrijgbaar en bij Binance ook om te traden.

Wat is, wat doet en wat biedt Chiliz?

Fan Tokens zijn een officieel crypto token dat de branding bevat van aangesloten sportteams. Met behulp van tokens krijgen fans het recht om te stemmen en de mogelijkheid om deel te nemen aan de besluitvorming over hun favoriete teams. U kunt fan tokens kopen met behulp van Chiliz tokens.

Fans krijgen extra inkomsten door tokenization. Ook ontvangen alle teams die zich aansluiten op het Socios.com platform een percentage van de commissie die wordt gerekend voor transacties. De eerste twee teams die tokenden op het platform waren de voetbalclubs Paris Saint-Germain en Juventus. Daarna kwamen er nog enkele bij: West Ham United, Associazione Sportiva Roma, Club Atlético de Madrid, evenals het OG esports team. Het bezit van unieke branded partner club fan tokens zal fans ook toegang geven tot exclusieve content, gamification, sociale connecties en leaderboard features die in de loop van 2020 gelanceerd zullen worden.

Chiliz richt zich niet alleen op echte sporten, maar ook op virtuele. Het platform zal de ruggengraat worden van de Global Player League (GPL). De GPL is een fan-gedreven, wereldwijd schaalbare eSports League, gemaakt voor de hedendaagse gaming en eSports gemeenschappen, aangedreven door de Chiliz Token (CHZ). Stemrechten gekocht voor tokens worden geïmplementeerd met behulp van slimme contracten die directe interactie tussen GPL-teams en hun fans mogelijk maken.

Het project had geen openbare ICO, omdat ze 66 miljoen dollar ophaalden bij particuliere investeerders. Het project trok de grootste cryptocurrency exchanges en toonaangevende cryptocurrency fondsen in Azië aan, waaronder Binance, OK Blockchain Capital en Ceyuan Ventures.

Hier zijn de voordelen van Chiliz:

 • Geloofwaardigheid en financiële transparantie: het project wordt ondersteund door een bestaand gerenommeerd bedrijf dat werkt via het EU-banksysteem onder volledig toezicht van de toezichthouder. Bijgevolg zijn alle bedrijfsrekeningen geverifieerd en publiek beschikbaar. Dergelijke transparantie en vertrouwen zijn van cruciaal belang in de ongereguleerde ICO-markt.
 • Marktpenetratie: het belangrijkste voordeel van het project is de gunstige samenwerking. Zoals hierboven vermeld, heeft Chiliz al verschillende strategische allianties gecreëerd in een breed scala van disciplines, evenals in verschillende regio’s.
  De Maltese regering steunt het project Playtech (‘s werelds grootste aanbieder van iGaming), beroemdheden uit de e-sport en toonaangevende instellingen voor e-sport en digitale marketing in Zuidoost-Azië. Een dergelijke samenwerking verhoogt aanzienlijk het potentieel van het project om snel door te dringen tot de wereldwijde e-sportmarkt.
 • Het private Chiliz-netwerk wordt aangedreven door het Proof-of-Authority-consensusmechanisme, dat rekenkundig minder intensief is dan het Proof-of-Work-consensusproces. De POA-consensus zorgt ook voor minder transactievertraging.

De koersverwachtingen van Chiliz voor 2021 | Wat gaat de Chiliz koers doen?

Voor het investeren in Chiliz is het goed om te kijken naar de prijsverwachting van experts. Zij kijken goed naar het project, een aantal belangrijke zaken waarnaar wordt gekeken zijn:

 • Hoe realistisch zijn de doelstellingen en visie van het project?
 • Waarin biedt het project toegevoegde waarde in de economie?
 • Wat is het verdienmodel?
 • Wie zijn de mensen achter het team, wat hebben zij hiervoor bereikt?
 • Hoe gaan de ontwikkelingen en vorderingen tot op heden?
 • Welke partnerships zijn er en staan er nog gepland?
 • Wie zijn de afnemers; wie hebben er toegevoegde waarde van het project?
 • Hoe is de community?
 • Waarom zal het project slagen of falen?

Bovengenoemde punten zijn een aantal punten waar investeerders naar kijken voor zij een keuze maken om Chiliz te kopen.

#1. Wallet Investor Chiliz (CHZ) Prijsvoorspelling

CHZ is een slechte lange termijn (1 jaar) investering. De koers van Chiliz kan dalen van 0.01079 USD naar 0.00687 USD. De verandering zal -36,341% bedragen. In 2021 kan de prijs van één munt echter stijgen tot 0,0173 USD. In 2022 zal de prijs stijgen tot 0,0216 dollar. In 2023, zal CHZ waarschijnlijk $ 0,0324 bereiken. In 2025 kan Chiliz rond de $0,0540 kosten.

#2. Prijsvoorspelling digitale munten voor 2020-2025

Chiliz (CHZ) is een winstgevende investering gebaseerd op prognoses. De prijs van 1 Chiliz (CHZ) kan ruwweg oplopen tot $0,02662894 in 1 jaar, een 2X bijna van de huidige Chiliz prijs. In 2022, zal de prijs van Chiliz token niet veel stijgen en rond de $0.02471179 kosten. In 2023, kan de prijs van een munt $0.03042674 zijn. In 2024, zal de CHZ prijs $0.04138915 bereiken. In 2025 zal de prijs weer dalen tot $0,03566541.

#3. CoinToBuy CHZ Prijsvoorspelling voor 2020

Om het rendement te bepalen dat behaald kan worden uit de Chiliz investering in 2020, heeft het systeem de dagwaarden van de cryptocurrency van de afgelopen zes maanden geanalyseerd. Het karakter van cryptocurrencies is golvend, wat betekent dat er een goede kans is dat CHZ in de toekomst weer in de buurt van een all-time waarde kan komen.
Ook veel bekende Youtubers hebben een positieve verwachting, zoals deze:

 

Waar kan ik Chiliz kopen? Lijst van beste exchanges & brokers

Wanneer je Chiliz wilt kopen, wil je dit doen bij betrouwbare exchanges en brokers en wil je dit doen voor de laagste kosten. Want wie wilt er nou meer betalen dan nodig is? Veel exchanges hanteren andere tarieven, wij raden daarom altijd aan te registreren bij de exchanges met het beste aanbod, hoogste betrouwbaarheid en laagste kosten. Binance is wereldwijd de grootste crypto exchange met het grootste aanbod en extreem lage kosten. Voor beginners is het makkelijker te werken met Bitvavo waar je eenvoudig kan kopen via Bancontact, iDeal en Creditcard.
Ontdek hier de complete lijst van opties om te kopen en te traden vanuit België en Nederland.

Chiliz kopen met veilige betaalmethodes

AanbiederPluspuntenBeoordelingAantal coinsMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste Nederlandse Exchange

Beoordeling

9.5

Aantal coins

75-100

Bekijk
Bitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

Veel cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal coins

100+

Bekijk
Binance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal coins

100+

Bekijk
Bitcoinmeester

Als je zelf je crypto af en toe wilt uitgeven, dan kan dat het best met de Binance Card. De Binance card is net als een gewone debitkaart en kan je overal gebruiken.

Veelgestelde vragen over Chiliz

Wat gaat Chiliz (CHZ) doen?

Dat het project er veelbelovend uitziet staat vast, maar niemand weet exact wat de prijs gaat doen. Dit hangt namelijk af van alle ontwikkelingen en de vraag naar Chiliz bij investeerders. Het is daarom goed om altijd de roadmap van een project te volgen om te zien waar ze mee bezig zijn.

Wat is de actuele koers van Chiliz?

De huidige prijs van Chiliz kan je zien op deze pagina . De prijs wordt hier 24/7 geüpdatet en is actueel.

Wat is de afkorting van Chiliz?

De afkorting van Chiliz is CHZ.

Hoe blijf ik het beste op de hoogte van het laatste Chiliz nieuws?

Een aanrader is om de roadmap te volgen, de website van het project in de gaten te houden, het officiële Twitter kanaal en de Telegram van het project. Door het nieuws te volgen heb je een beter idee van de Chiliz verwachtingen en de toekomst van het project.

Wat zijn de verwachtingen voor 2025?

Het jaar 2025 is nog even een aantal jaar weg, maar veel lange termijn investeerders kijken over een langere periode. Wat de prijs precies gaat doen, weet helaas nog niemand. Het is goed om te kijken naar het team, de ontwikkelingen die er op de roadmap staan voor komende jaren en de vraag in de markt. Gezien dit belangrijke ontwikkelingen zijn voor de koers. Hieronder een lijst van betrouwbare exchanges om te investeren in Chiliz.

AanbiederPluspuntenBeoordelingAantal coinsMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste Nederlandse Exchange

Beoordeling

9.5

Aantal coins

75-100

Bekijk
Bitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

Veel cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal coins

100+

Bekijk
Binance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal coins

100+

Bekijk
Bitcoinmeester

Verwachting Chiliz 2021

Chiliz kopen

Chiliz kopen kan bij verschillende exchanges, maar de beste cryptocurrency exchanges om Chiliz veilig, snel en het meest goedkoop te kopen tegen de laatste fees zijn:

 

 1. Bitvavo
 2. Binance
 3. Bitcoinmeester

 

Dit zijn de meest goedkope exchanges om cryptocurrencies te kopen in Nederland, met een groot aanbod. Je kan hier eenvoudig Chiliz kopen via iDeal en verkopen waarna je het de volgende dag direct op je rekening hebt.

Crypto exchanges

Junior Front End Developer

Extra Space - San Jose, California - View Listing

Product Manager

Elegant Themes - San Francisco, California - View Listing

Bitcoin

Ethereum