Selecteer een pagina

BitTorrent verwachting

In deze gids delen wij onze opinie over de BitTorrent verwachtingen. Hierin benoemen wij de koersverwachtingen van BitTorrent voor 2021, 2022, 2025 en verder. Belangrijk om te weten is dat het hier om een prognose en voorspelling gaat. Het voorspellen van de toekomstige prijsverwachtingen van BitTorrent is erg lastig, de crypto markt blijft volatiel, de ontwikkelingen gaan erg snel en sommige partnerships moeten nog worden bekend gemaakt.

Laten we starten.

Bekijk VerwachtingenVergelijk Exchanges

 Exchanges vergelijken

Bitvavo

 • Nederlandse Exchange
 • Lage kosten

 

REGISTREREN

Binance

 • Werelwijde exchange
 • Veel cryptocurrencies

 

REGISTREREN

Voordat we het gaan hebben over de potentiële koersverwachting van BitTorrent (BTT) in 2021, of het een goede investering is, of niet, en of het project zal slagen, willen we eerst wat meer over het project vertellen en wat BitTorrent is.

Mocht je nog niet weten waar BitTorrent verkrijgbaar is, het is bij Bitvavo verkrijgbaar en bij Binance ook om te traden.

Wat is, wat doet en wat biedt BitTorrent?

De BitTorrent (BTT)-munt of TRC-10-token is een cryptocurrency die bovenop het BitTorrent-protocol is gebouwd als product van het gezamenlijke werk van TRON Foundation en BitTorrent Foundation. Het doel was om een veilig en robuust netwerk te bieden dat de huidige functies van het bestandsdelingsprotocol uitbreidt.

De koersverwachtingen van BitTorrent voor 2021 | Wat gaat de BitTorrent koers doen?

Voor het investeren in BitTorrent is het goed om te kijken naar de prijsverwachting van experts. Zij kijken goed naar het project, een aantal belangrijke zaken waarnaar wordt gekeken zijn:

 • Hoe realistisch zijn de doelstellingen en visie van het project?
 • Waarin biedt het project toegevoegde waarde in de economie?
 • Wat is het verdienmodel?
 • Wie zijn de mensen achter het team, wat hebben zij hiervoor bereikt?
 • Hoe gaan de ontwikkelingen en vorderingen tot op heden?
 • Welke partnerships zijn er en staan er nog gepland?
 • Wie zijn de afnemers; wie hebben er toegevoegde waarde van het project?
 • Hoe is de community?
 • Waarom zal het project slagen of falen?

Bovengenoemde punten zijn een aantal punten waar investeerders naar kijken voor zij een keuze maken om BitTorrent te kopen.

BitTorrent (BTT) Coin prijsvoorspellingen

Er zijn verschillende benaderingen tussen de cryptocurrency marktanalisten over hoe de BTT prijsvoorspellingen te bouwen. Sommigen van hen gebruiken de hype van de munt als hun uitgangspunt, en sommigen zijn enthousiast over de technische analyse van de prijsgeschiedenis van de munt.

0,0016 USD per munt Voorspelling van Cryptoinfobase op BTT

Zo concentreert het team van het Cryptoinfobase portaal zich vooral op de aanwezigheid in de media en het distributiebeleid van de nieuwe crypto asset. In hun schatting zal de munt de kaap van 0,0016 USD per munt bereiken, wat drie keer de huidige prijs is.

0,00565 USD per BTT Voorspelling door The Wallet Investor

The Wallet Investor website maakte gebruik van technische analyse en bood een andere BitTorrent munt prijsanalyse. De evaluatie van het portaal geeft ons een voorspelling van 0,00565 USD aan het einde van het jaar en stelt dat het BitTorrent token een veelbelovende en winstgevende investering is.

0,0012 USD per BTT voorspeld door DigitalCoinPrice

Digitalcoinprice heeft een vrij optimistische BTT-prijsvoorspelling gegeven door te zeggen dat de munt tegen het einde van 2020 zijn kosten zal vermenigvuldigen en de prijs van 0,0012 USD zal bereiken.

Het is ook belangrijk op te merken dat de munt enkele voordelen heeft op het gebied van technische kenmerken. Het mag niet over het hoofd worden gezien dat de BTT-munt momenteel het meest vertrouwde of gangbare systeem voor gegevensuitwisseling biedt. Het merk van de BitTorrent-munt is niet alleen een hype-attractie, maar ook een teken van de diepe expertise van het team in het veld, dus de toekomst ziet er rooskleurig uit voor BTT-token.

Mensen wachten op een soortgelijk product vanwege de begrijpelijke werking, het duidelijke financieringsmodel en het gerenommeerde ontwikkelingsteam. Marktprojecties voor BTT-munt zullen positief zijn als het BitTorrent-team erin slaagt om te leveren wat is beloofd aan de investeerders en gebruikers.

Ook veel bekende Youtubers hebben een positieve verwachting, zoals deze:

 

Waar kan ik BitTorrent kopen? Lijst van beste exchanges & brokers

Wanneer je BitTorrent wilt kopen, wil je dit doen bij betrouwbare exchanges en brokers en wil je dit doen voor de laagste kosten. Want wie wilt er nou meer betalen dan nodig is? Veel exchanges hanteren andere tarieven, wij raden daarom altijd aan te registreren bij de exchanges met het beste aanbod, hoogste betrouwbaarheid en laagste kosten. Binance is wereldwijd de grootste crypto exchange met het grootste aanbod en extreem lage kosten. Voor beginners is het makkelijker te werken met Bitvavo waar je eenvoudig kan kopen via Bancontact, iDeal en Creditcard.
Ontdek hier de complete lijst van opties om te kopen en te traden vanuit België en Nederland.

BitTorrent kopen met veilige betaalmethodes

AanbiederPluspuntenBeoordelingAantal coinsMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste Nederlandse Exchange

Beoordeling

9.5

Aantal coins

75-100

Bekijk
Bitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

Veel cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal coins

100+

Bekijk
Binance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal coins

100+

Bekijk
Bitcoinmeester

Als je zelf je crypto af en toe wilt uitgeven, dan kan dat het best met de Binance Card. De Binance card is net als een gewone debitkaart en kan je overal gebruiken.

Veelgestelde vragen over BitTorrent

Wat gaat BitTorrent (BTT) doen?

Dat het project er veelbelovend uitziet staat vast, maar niemand weet exact wat de prijs gaat doen. Dit hangt namelijk af van alle ontwikkelingen en de vraag naar BitTorrent bij investeerders. Het is daarom goed om altijd de roadmap van een project te volgen om te zien waar ze mee bezig zijn.

Wat is de actuele koers van BitTorrent?

De huidige prijs van BitTorrent kan je zien op deze pagina . De prijs wordt hier 24/7 geüpdatet en is actueel.

Wat is de afkorting van BitTorrent?

De afkorting van BitTorrent is BTT.

Hoe blijf ik het beste op de hoogte van het laatste BitTorrent nieuws?

Een aanrader is om de roadmap te volgen, de website van het project in de gaten te houden, het officiële Twitter kanaal en de Telegram van het project. Door het nieuws te volgen heb je een beter idee van de BitTorrent verwachtingen en de toekomst van het project.

Wat zijn de verwachtingen voor 2025?

Het jaar 2025 is nog even een aantal jaar weg, maar veel lange termijn investeerders kijken over een langere periode. Wat de prijs precies gaat doen, weet helaas nog niemand. Het is goed om te kijken naar het team, de ontwikkelingen die er op de roadmap staan voor komende jaren en de vraag in de markt. Gezien dit belangrijke ontwikkelingen zijn voor de koers. Hieronder een lijst van betrouwbare exchanges om te investeren in BitTorrent.

AanbiederPluspuntenBeoordelingAantal coinsMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste Nederlandse Exchange

Beoordeling

9.5

Aantal coins

75-100

Bekijk
Bitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

Veel cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal coins

100+

Bekijk
Binance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal coins

100+

Bekijk
Bitcoinmeester

Verwachting BitTorrent 2021

BitTorrent kopen

BitTorrent kopen kan bij verschillende exchanges, maar de beste cryptocurrency exchanges om BitTorrent veilig, snel en het meest goedkoop te kopen tegen de laatste fees zijn:

 

 1. Bitvavo
 2. Binance
 3. Bitcoinmeester

 

Dit zijn de meest goedkope exchanges om cryptocurrencies te kopen in Nederland, met een groot aanbod. Je kan hier eenvoudig BitTorrent kopen via iDeal en verkopen waarna je het de volgende dag direct op je rekening hebt.

Crypto exchanges

Junior Front End Developer

Extra Space - San Jose, California - View Listing

Product Manager

Elegant Themes - San Francisco, California - View Listing

Bitcoin

Ethereum