YETI Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel YETI Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van YETI Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van YETI Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor YETI Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over YETI Holdings Inc delen.

YETI Holdings Inc is gevestigd in Austin in US. YETI Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Matthew Reintjes is de CEO van YETI Holdings Inc.

YETI Holdings Inc

Aandelen YETI Holdings kopen

Koop YETI Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de YETI Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel YETI Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de YETI Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van YETI Holdings.

YETI Holdings koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $45,28 +2,56%
Handelsvolume 901.088
Openingskoers $44,15
Hoogste koers $45,35
Laagste koers $43,78
Koersbereik $1,57
Ticker YETI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de YETI Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen YETI Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $45,28 +2,56% 901.088 $44,15 $45,35 $43,78
7 december 2022 $43,63 +2,32% 846.808 $42,64 $44,00 $42,20
6 december 2022 $42,85 -5,16% 1.522.512 $45,18 $45,25 $42,56
5 december 2022 $45,28 -2,52% 1.107.656 $46,45 $46,98 $44,91
2 december 2022 $46,99 +3,21% 1.319.035 $45,53 $47,87 $44,80

Aandelen YETI Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van YETI Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de YETI Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van YETI Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van YETI Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel YETI Holdings over de laatste 5 handelsdagen

YETI Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de YETI Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende YETI Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van YETI Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun YETI Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van YETI Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor YETI Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van YETI Holdings.

YETI Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

YETI Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van YETI Holdings Inc?

De CEO van YETI Holdings Inc is Matthew Reintjes.

Wat is de actuele YETI Holdings Inc aandelen koers?

Het YETI Holdings Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $44,15, de hoogste koers was $45,35 en de laagste koers was $43,78. De slotkoers was $45,28 en is daarmee met 3,78% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om YETI Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om YETI Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van YETI Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. YETI Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de YETI Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor YETI Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van YETI Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van YETI Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat YETI Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? YETI Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van YETI Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog YETI Holdings Inc aandelen kopen?

YETI Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je YETI Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen