Xinyuan Real Estate Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Xinyuan Real Estate Co. Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Xinyuan Real Estate, wat de huidige verwachtingen zijn van Xinyuan Real Estateen hoe de toekomst eruit zal zien voor Xinyuan Real Estate. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Xinyuan Real Estate Co. Ltd. delen.

Xinyuan Real Estate Co. Ltd. is gevestigd in Beijing in China (Mainland). Xinyuan Real Estate telt momenteel werknemers en is actief in de sector Construction. Yong Zhang is de CEO van Xinyuan Real Estate Co. Ltd..

Xinyuan Real Estate Co. Ltd.

Aandelen Xinyuan Real Estate kopen

Koop Xinyuan Real Estate Co. Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Xinyuan Real Estate stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Xinyuan Real Estate  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Xinyuan Real Estate aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Xinyuan Real Estate.

Xinyuan Real Estate koers

Datum 9 december 2022
Slotkoers $4,52 +5,10%
Handelsvolume 13.514
Openingskoers $4,30
Hoogste koers $4,55
Laagste koers $4,30
Koersbereik $0,25
Ticker XIN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Xinyuan Real Estate koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Xinyuan Real Estate over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
9 december 2022 $4,52 +5,10% 13.514 $4,30 $4,55 $4,30
8 december 2022 $4,21 -2,77% 3.578 $4,33 $4,40 $4,21
7 december 2022 $4,38 0,00% 1.031 $4,38 $4,38 $4,36
6 december 2022 $4,40 +3,04% 4.502 $4,27 $4,50 $4,27
5 december 2022 $4,36 -5,01% 5.344 $4,59 $4,61 $4,36

Aandelen Xinyuan Real Estate Co. Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Xinyuan Real Estate? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Xinyuan Real Estate koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Xinyuan Real Estate te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Xinyuan Real Estate van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Xinyuan Real Estate over de laatste 5 handelsdagen

Xinyuan Real Estate aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Xinyuan Real Estate koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Xinyuan Real Estate nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Xinyuan Real Estate

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Xinyuan Real Estate koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Xinyuan Real Estate in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Xinyuan Real Estate. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Xinyuan Real Estate.

Xinyuan Real Estate aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Xinyuan Real Estate: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Xinyuan Real Estate Co. Ltd.?

De CEO van Xinyuan Real Estate Co. Ltd. is Yong Zhang.

Wat is de actuele Xinyuan Real Estate Co. Ltd. aandelen koers?

Het Xinyuan Real Estate Co. Ltd.-aandeel had op 09-12-2022 een openingskoers van $4,30, de hoogste koers was $4,55 en de laagste koers was $4,30. De slotkoers was $4,52 en is daarmee met 7,35% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Xinyuan Real Estate Co. Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Xinyuan Real Estate Co. Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Xinyuan Real Estate Co. Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Xinyuan Real Estate Co. Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Xinyuan Real Estate Co. Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Xinyuan Real Estate Co. Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Xinyuan Real Estate Co. Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Xinyuan Real Estate Co. Ltd. stijgen in 2022?

Gaat Xinyuan Real Estate Co. Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? Xinyuan Real Estate Co. Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Xinyuan Real Estate Co. Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Xinyuan Real Estate Co. Ltd. aandelen kopen?

Xinyuan Real Estate Co. Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Xinyuan Real Estate Co. Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen