Western Union Company Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Western Union Company bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Western Union Company, wat de huidige verwachtingen zijn van Western Union Companyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Western Union Company. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Western Union Company delen.

Western Union Company is gevestigd in Denver in US. Western Union Company telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Hikmet Ersek is de CEO van Western Union Company.

Western Union Company

Aandelen Western Union Company kopen

Koop Western Union Company aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Western Union Company stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Western Union Company  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Western Union Company aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Western Union Company.

Western Union Company koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $14,15 -0,84%
Handelsvolume 3.863.961
Openingskoers $14,27
Hoogste koers $14,32
Laagste koers $14,04
Koersbereik $0,28
Ticker WU
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Western Union Company koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Western Union Company over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $14,15 -0,84% 3.863.961 $14,27 $14,32 $14,04
2 december 2022 $14,44 +0,84% 3.203.394 $14,32 $14,54 $14,31
1 december 2022 $14,47 -1,30% 5.633.405 $14,66 $14,84 $14,26
30 november 2022 $14,66 +1,66% 7.441.877 $14,42 $14,77 $14,33
29 november 2022 $14,47 +1,47% 4.478.854 $14,26 $14,52 $14,25

Aandelen Western Union Company koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Western Union Company? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Western Union Company koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Western Union Company te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Western Union Company van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Western Union Company over de laatste 5 handelsdagen

Western Union Company aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Western Union Company koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Western Union Company nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Western Union Company

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Western Union Company koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Western Union Company in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Western Union Company. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Western Union Company.

Western Union Company aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Western Union Company: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Western Union Company?

De CEO van Western Union Company is Hikmet Ersek.

Wat is de actuele Western Union Company aandelen koers?

Het Western Union Company-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $14,27, de hoogste koers was $14,32 en de laagste koers was $14,04. De slotkoers was $14,15 en is daarmee met 2,01% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Western Union Company kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Western Union Company te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Western Union Company te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Western Union Company wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Western Union Company koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Western Union Company ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Western Union Company? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Western Union Company stijgen in 2022?

Gaat Western Union Company volgend jaar in de prijs omhoog? Western Union Company is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Western Union Company en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Western Union Company aandelen kopen?

Western Union Company aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Western Union Company aandelen kopen:

Andere aandelen