Watts Water Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Watts Water Technologies, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Watts Water Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Watts Water Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Watts Water Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Watts Water Technologies, Inc. delen.

Watts Water Technologies, Inc. is gevestigd in North Andover in US. Watts Water Technologies telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Robert Pagano is de CEO van Watts Water Technologies, Inc..

Watts Water Technologies, Inc.

Aandelen Watts Water Technologies kopen

Koop Watts Water Technologies, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Watts Water Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Watts Water Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Watts Water Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Watts Water Technologies.

Watts Water Technologies koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $152,57 +1,19%
Handelsvolume 69.180
Openingskoers $150,77
Hoogste koers $153,64
Laagste koers $150,77
Koersbereik $2,86
Ticker WTS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Watts Water Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Watts Water Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $152,57 +1,19% 69.180 $150,77 $153,64 $150,77
7 december 2022 $150,77 +0,59% 87.623 $149,89 $153,59 $149,81
6 december 2022 $150,53 -1,76% 100.884 $153,22 $154,01 $149,14
5 december 2022 $153,43 -3,08% 108.110 $158,31 $158,31 $152,06
2 december 2022 $159,92 +1,57% 83.712 $157,45 $160,79 $156,64

Aandelen Watts Water Technologies, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Watts Water Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Watts Water Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Watts Water Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Watts Water Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Watts Water Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Watts Water Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Watts Water Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Watts Water Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Watts Water Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Watts Water Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Watts Water Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Watts Water Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Watts Water Technologies.

Watts Water Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Watts Water Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Watts Water Technologies, Inc.?

De CEO van Watts Water Technologies, Inc. is Robert Pagano.

Wat is de actuele Watts Water Technologies, Inc. aandelen koers?

Het Watts Water Technologies, Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $150,77, de hoogste koers was $153,64 en de laagste koers was $150,77. De slotkoers was $152,57 en is daarmee met 1,19% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Watts Water Technologies, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Watts Water Technologies, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Watts Water Technologies, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Watts Water Technologies, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Watts Water Technologies, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Watts Water Technologies, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Watts Water Technologies, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Watts Water Technologies, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Watts Water Technologies, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Watts Water Technologies, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Watts Water Technologies, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Watts Water Technologies, Inc. aandelen kopen?

Watts Water Technologies, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Watts Water Technologies, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen