Vivoryon Therapeutics Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Vivoryon Therapeutics N.V. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Vivoryon Therapeutics, wat de huidige verwachtingen zijn van Vivoryon Therapeuticsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Vivoryon Therapeutics. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Vivoryon Therapeutics N.V. delen.

Vivoryon Therapeutics N.V. is gevestigd in Halle in Germany. Vivoryon Therapeutics telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Ulrich Dauer is de CEO van Vivoryon Therapeutics N.V..

Vivoryon Therapeutics N.V.

Aandelen Vivoryon Therapeutics kopen

Koop Vivoryon Therapeutics N.V. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Vivoryon Therapeutics stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Vivoryon Therapeutics  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Vivoryon Therapeutics aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Vivoryon Therapeutics.

Vivoryon Therapeutics koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers €10,10 +1,20%
Handelsvolume 69.660
Openingskoers €9,98
Hoogste koers €10,40
Laagste koers €9,80
Koersbereik €0,60
Ticker VVY
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Vivoryon Therapeutics koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Vivoryon Therapeutics over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 €10,10 +1,20% 69.660 €9,98 €10,40 €9,80
30 november 2022 €9,97 +7,78% 129.015 €9,25 €9,97 €9,25
29 november 2022 €9,14 +0,44% 26.622 €9,10 €9,16 €8,83
28 november 2022 €9,00 -2,17% 25.909 €9,20 €9,29 €9,00
25 november 2022 €9,16 -0,43% 19.064 €9,20 €9,22 €9,10

Aandelen Vivoryon Therapeutics N.V. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Vivoryon Therapeutics? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Vivoryon Therapeutics koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Vivoryon Therapeutics te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Vivoryon Therapeutics van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Vivoryon Therapeutics over de laatste 5 handelsdagen

Vivoryon Therapeutics aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Vivoryon Therapeutics koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Vivoryon Therapeutics nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Vivoryon Therapeutics

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Vivoryon Therapeutics koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Vivoryon Therapeutics in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Vivoryon Therapeutics. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Vivoryon Therapeutics.

Vivoryon Therapeutics aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Vivoryon Therapeutics: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Vivoryon Therapeutics N.V.?

De CEO van Vivoryon Therapeutics N.V. is Ulrich Dauer.

Wat is de actuele Vivoryon Therapeutics N.V. aandelen koers?

Het Vivoryon Therapeutics N.V.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van €9,98, de hoogste koers was €10,40 en de laagste koers was €9,80. De slotkoers was €10,10 en is daarmee met 1,30% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Vivoryon Therapeutics N.V. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Vivoryon Therapeutics N.V. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Vivoryon Therapeutics N.V. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Vivoryon Therapeutics N.V. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Vivoryon Therapeutics N.V. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Vivoryon Therapeutics N.V. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Vivoryon Therapeutics N.V.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Vivoryon Therapeutics N.V. stijgen in 2022?

Gaat Vivoryon Therapeutics N.V. volgend jaar in de prijs omhoog? Vivoryon Therapeutics N.V. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Vivoryon Therapeutics N.V. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Vivoryon Therapeutics N.V. aandelen kopen?

Vivoryon Therapeutics N.V. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Vivoryon Therapeutics N.V. aandelen kopen:

Andere aandelen