Vivint Smart Home Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Vivint Smart Home Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Vivint Smart Home, wat de huidige verwachtingen zijn van Vivint Smart Homeen hoe de toekomst eruit zal zien voor Vivint Smart Home. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Vivint Smart Home Inc delen.

Vivint Smart Home Inc is gevestigd in in . Vivint Smart Home telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. is de CEO van Vivint Smart Home Inc.

Vivint Smart Home Inc

Aandelen Vivint Smart Home kopen

Koop Vivint Smart Home Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Vivint Smart Home stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Vivint Smart Home  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Vivint Smart Home aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Vivint Smart Home.

Vivint Smart Home koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $6,30 -4,40%
Handelsvolume 740.516
Openingskoers $6,59
Hoogste koers $6,76
Laagste koers $6,25
Koersbereik $0,51
Ticker VVNT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Vivint Smart Home koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Vivint Smart Home over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $6,30 -4,40% 740.516 $6,59 $6,76 $6,25
22 september 2022 $6,74 -0,15% 437.023 $6,75 $6,82 $6,66
21 september 2022 $6,75 -1,46% 304.056 $6,85 $6,99 $6,70
20 september 2022 $6,78 +0,15% 294.418 $6,77 $7,10 $6,65
16 september 2022 $6,77 +3,20% 747.825 $6,56 $6,93 $6,49

Aandelen Vivint Smart Home Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Vivint Smart Home? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Vivint Smart Home koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Vivint Smart Home te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Vivint Smart Home van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Vivint Smart Home over de laatste 5 handelsdagen

Vivint Smart Home aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Vivint Smart Home koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Vivint Smart Home nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Vivint Smart Home

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Vivint Smart Home koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Vivint Smart Home in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Vivint Smart Home. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Vivint Smart Home.

Vivint Smart Home aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Vivint Smart Home: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Vivint Smart Home Inc?

De CEO van Vivint Smart Home Inc is .

Wat is de actuele Vivint Smart Home Inc aandelen koers?

Het Vivint Smart Home Inc-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $6,59, de hoogste koers was $6,76 en de laagste koers was $6,25. De slotkoers was $6,30 en is daarmee met 6,53% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Vivint Smart Home Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Vivint Smart Home Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Vivint Smart Home Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Vivint Smart Home Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Vivint Smart Home Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Vivint Smart Home Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Vivint Smart Home Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Vivint Smart Home Inc stijgen in 2022?

Gaat Vivint Smart Home Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Vivint Smart Home Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Vivint Smart Home Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Vivint Smart Home Inc aandelen kopen?

Vivint Smart Home Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Vivint Smart Home Inc aandelen kopen:

Andere aandelen