Vista Oil & Gas Sab De Cv Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Vista Oil & Gas Sab De Cv bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Vista Oil & Gas Sab De Cv, wat de huidige verwachtingen zijn van Vista Oil & Gas Sab De Cven hoe de toekomst eruit zal zien voor Vista Oil & Gas Sab De Cv. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Vista Oil & Gas Sab De Cv delen.

Vista Oil & Gas Sab De Cv is gevestigd in Volcan 150 Piso 5 To Lomas De Chapultepec in Mexico. Vista Oil & Gas Sab De Cv telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Miguel Galuccio is de CEO van Vista Oil & Gas Sab De Cv.

Vista Oil & Gas Sab De Cv

Aandelen Vista Oil & Gas Sab De Cv kopen

Koop Vista Oil & Gas Sab De Cv aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Vista Oil & Gas Sab De Cv stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Vista Oil & Gas Sab De Cv  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Vista Oil & Gas Sab De Cv aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Vista Oil & Gas Sab De Cv.

Vista Oil & Gas Sab De Cv koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $13,89 +4,04%
Handelsvolume 313.878
Openingskoers $13,35
Hoogste koers $13,90
Laagste koers $13,29
Koersbereik $0,61
Ticker VIST
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Vista Oil & Gas Sab De Cv koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Vista Oil & Gas Sab De Cv over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $13,89 +4,04% 313.878 $13,35 $13,90 $13,29
23 november 2022 $13,27 +2,79% 736.614 $12,91 $13,30 $12,70
22 november 2022 $13,16 +1,23% 451.039 $13,00 $13,38 $12,96
21 november 2022 $12,87 +0,70% 830.618 $12,78 $12,94 $12,08
18 november 2022 $13,10 +0,77% 1.047.138 $13,00 $13,14 $12,53

Aandelen Vista Oil & Gas Sab De Cv koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Vista Oil & Gas Sab De Cv? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Vista Oil & Gas Sab De Cv koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Vista Oil & Gas Sab De Cv te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Vista Oil & Gas Sab De Cv van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Vista Oil & Gas Sab De Cv over de laatste 5 handelsdagen

Vista Oil & Gas Sab De Cv aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Vista Oil & Gas Sab De Cv koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Vista Oil & Gas Sab De Cv nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Vista Oil & Gas Sab De Cv

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Vista Oil & Gas Sab De Cv koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Vista Oil & Gas Sab De Cv in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Vista Oil & Gas Sab De Cv. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Vista Oil & Gas Sab De Cv.

Vista Oil & Gas Sab De Cv aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Vista Oil & Gas Sab De Cv: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Vista Oil & Gas Sab De Cv?

De CEO van Vista Oil & Gas Sab De Cv is Miguel Galuccio.

Wat is de actuele Vista Oil & Gas Sab De Cv aandelen koers?

Het Vista Oil & Gas Sab De Cv-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $13,35, de hoogste koers was $13,90 en de laagste koers was $13,29. De slotkoers was $13,89 en is daarmee met 4,67% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Vista Oil & Gas Sab De Cv kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Vista Oil & Gas Sab De Cv te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Vista Oil & Gas Sab De Cv te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Vista Oil & Gas Sab De Cv wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Vista Oil & Gas Sab De Cv koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Vista Oil & Gas Sab De Cv ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Vista Oil & Gas Sab De Cv? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Vista Oil & Gas Sab De Cv stijgen in 2022?

Gaat Vista Oil & Gas Sab De Cv volgend jaar in de prijs omhoog? Vista Oil & Gas Sab De Cv is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Vista Oil & Gas Sab De Cv en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Vista Oil & Gas Sab De Cv aandelen kopen?

Vista Oil & Gas Sab De Cv aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Vista Oil & Gas Sab De Cv aandelen kopen:

Andere aandelen