Universal Technical Institute Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Universal Technical Institute Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Universal Technical Institute, wat de huidige verwachtingen zijn van Universal Technical Instituteen hoe de toekomst eruit zal zien voor Universal Technical Institute. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Universal Technical Institute Inc delen.

Universal Technical Institute Inc is gevestigd in in . Universal Technical Institute telt momenteel werknemers en is actief in de sector Educational Services. is de CEO van Universal Technical Institute Inc.

Universal Technical Institute Inc

Aandelen Universal Technical Institute kopen

Koop Universal Technical Institute Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Universal Technical Institute stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Universal Technical Institute  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Universal Technical Institute aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Universal Technical Institute.

Universal Technical Institute koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $7,32 +1,39%
Handelsvolume 107.310
Openingskoers $7,22
Hoogste koers $7,36
Laagste koers $7,20
Koersbereik $0,16
Ticker UTI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Universal Technical Institute koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Universal Technical Institute over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $7,32 +1,39% 107.310 $7,22 $7,36 $7,20
1 december 2022 $7,27 +0,28% 83.218 $7,25 $7,37 $7,21
30 november 2022 $7,24 +1,69% 75.738 $7,12 $7,27 $6,95
29 november 2022 $7,13 +0,71% 76.474 $7,08 $7,17 $7,02
28 november 2022 $7,06 -1,94% 137.525 $7,20 $7,22 $7,01

Aandelen Universal Technical Institute Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Universal Technical Institute? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Universal Technical Institute koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Universal Technical Institute te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Universal Technical Institute van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Universal Technical Institute over de laatste 5 handelsdagen

Universal Technical Institute aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Universal Technical Institute koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Universal Technical Institute nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Universal Technical Institute

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Universal Technical Institute koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Universal Technical Institute in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Universal Technical Institute. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Universal Technical Institute.

Universal Technical Institute aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Universal Technical Institute: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Universal Technical Institute Inc?

De CEO van Universal Technical Institute Inc is .

Wat is de actuele Universal Technical Institute Inc aandelen koers?

Het Universal Technical Institute Inc-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $7,22, de hoogste koers was $7,36 en de laagste koers was $7,20. De slotkoers was $7,32 en is daarmee met 0,69% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Universal Technical Institute Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Universal Technical Institute Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Universal Technical Institute Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Universal Technical Institute Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Universal Technical Institute Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Universal Technical Institute Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Universal Technical Institute Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Universal Technical Institute Inc stijgen in 2022?

Gaat Universal Technical Institute Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Universal Technical Institute Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Universal Technical Institute Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Universal Technical Institute Inc aandelen kopen?

Universal Technical Institute Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Universal Technical Institute Inc aandelen kopen:

Andere aandelen