Ultrapar Participacoes Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ultrapar Participacoes S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ultrapar Participacoes, wat de huidige verwachtingen zijn van Ultrapar Participacoesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ultrapar Participacoes. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ultrapar Participacoes S.A. delen.

Ultrapar Participacoes S.A. is gevestigd in Sao Paulo in Brazil. Ultrapar Participacoes telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Frederico Pinheiro Curado is de CEO van Ultrapar Participacoes S.A..

Ultrapar Participacoes S.A.

Aandelen Ultrapar Participacoes kopen

Koop Ultrapar Participacoes S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ultrapar Participacoes stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ultrapar Participacoes  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ultrapar Participacoes aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ultrapar Participacoes.

Ultrapar Participacoes koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $2,45 -3,54%
Handelsvolume 1.810.920
Openingskoers $2,54
Hoogste koers $2,57
Laagste koers $2,45
Koersbereik $0,12
Ticker UGP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ultrapar Participacoes koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ultrapar Participacoes over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $2,45 -3,54% 1.810.920 $2,54 $2,57 $2,45
7 december 2022 $2,58 -1,15% 1.096.801 $2,61 $2,64 $2,55
6 december 2022 $2,57 -0,77% 1.286.259 $2,59 $2,64 $2,54
5 december 2022 $2,57 -3,02% 1.138.324 $2,65 $2,67 $2,56
2 december 2022 $2,73 -0,36% 625.595 $2,74 $2,82 $2,71

Aandelen Ultrapar Participacoes S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ultrapar Participacoes? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ultrapar Participacoes koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ultrapar Participacoes te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ultrapar Participacoes van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ultrapar Participacoes over de laatste 5 handelsdagen

Ultrapar Participacoes aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ultrapar Participacoes koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ultrapar Participacoes nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ultrapar Participacoes

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ultrapar Participacoes koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ultrapar Participacoes in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ultrapar Participacoes. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ultrapar Participacoes.

Ultrapar Participacoes aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ultrapar Participacoes: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ultrapar Participacoes S.A.?

De CEO van Ultrapar Participacoes S.A. is Frederico Pinheiro Curado.

Wat is de actuele Ultrapar Participacoes S.A. aandelen koers?

Het Ultrapar Participacoes S.A.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $2,54, de hoogste koers was $2,57 en de laagste koers was $2,45. De slotkoers was $2,45 en is daarmee met 5,04% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ultrapar Participacoes S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ultrapar Participacoes S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ultrapar Participacoes S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ultrapar Participacoes S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ultrapar Participacoes S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ultrapar Participacoes S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ultrapar Participacoes S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ultrapar Participacoes S.A. stijgen in 2022?

Gaat Ultrapar Participacoes S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Ultrapar Participacoes S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ultrapar Participacoes S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ultrapar Participacoes S.A. aandelen kopen?

Ultrapar Participacoes S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ultrapar Participacoes S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen