Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S., wat de huidige verwachtingen zijn van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.en hoe de toekomst eruit zal zien voor Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. delen.

Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. is gevestigd in in Turkey. Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Muhterem Terzioglu is de CEO van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S..

Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.

Aandelen Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. kopen

Koop Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S..

Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $2,75 -0,36%
Handelsvolume 480.781
Openingskoers $2,76
Hoogste koers $2,77
Laagste koers $2,66
Koersbereik $0,11
Ticker TKC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $2,75 -0,36% 480.781 $2,76 $2,77 $2,66
28 september 2022 $2,78 -0,36% 361.723 $2,79 $2,81 $2,75
27 september 2022 $2,91 -1,36% 347.788 $2,95 $2,95 $2,86
26 september 2022 $2,95 +1,37% 258.681 $2,91 $2,95 $2,90
23 september 2022 $2,94 -1,01% 410.175 $2,97 $2,98 $2,90

Aandelen Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. over de laatste 5 handelsdagen

Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S..

Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.?

De CEO van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. is Muhterem Terzioglu.

Wat is de actuele Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. aandelen koers?

Het Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $2,76, de hoogste koers was $2,77 en de laagste koers was $2,66. De slotkoers was $2,75 en is daarmee met 1,08% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. stijgen in 2022?

Gaat Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. volgend jaar in de prijs omhoog? Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. aandelen kopen?

Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. aandelen kopen:

Andere aandelen