Tufin Software Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tufin Software Technologies Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tufin Software Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Tufin Software Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tufin Software Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tufin Software Technologies Ltd delen.

Tufin Software Technologies Ltd is gevestigd in 5 Hashalom Road Toha Tower in Israel. Tufin Software Technologies telt momenteel 400 werknemers en is actief in de sector Information. Ruvi Kitov is de CEO van Tufin Software Technologies Ltd.

Tufin Software Technologies Ltd

Aandelen Tufin Software Technologies kopen

Koop Tufin Software Technologies Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tufin Software Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tufin Software Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tufin Software Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tufin Software Technologies.

Tufin Software Technologies koers

Datum 24 augustus 2022
Slotkoers $12,94 -0,08%
Handelsvolume 15.962.135
Openingskoers $12,95
Hoogste koers $12,96
Laagste koers $12,93
Koersbereik $0,03
Ticker TUFN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tufin Software Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tufin Software Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
24 augustus 2022 $12,94 -0,08% 15.962.135 $12,95 $12,96 $12,93
23 augustus 2022 $12,62 +1,61% 495.677 $12,42 $12,62 $12,35
22 augustus 2022 $12,38 +0,49% 166.601 $12,32 $12,38 $12,27
18 augustus 2022 $12,35 +0,41% 357.319 $12,30 $12,39 $12,30
17 augustus 2022 $12,33 +0,41% 226.173 $12,28 $12,34 $12,25

Aandelen Tufin Software Technologies Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tufin Software Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tufin Software Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tufin Software Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tufin Software Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tufin Software Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Tufin Software Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tufin Software Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tufin Software Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tufin Software Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tufin Software Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tufin Software Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tufin Software Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tufin Software Technologies.

Tufin Software Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tufin Software Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tufin Software Technologies Ltd?

De CEO van Tufin Software Technologies Ltd is Ruvi Kitov.

Wat is de actuele Tufin Software Technologies Ltd aandelen koers?

Het Tufin Software Technologies Ltd-aandeel had op 24-08-2022 een openingskoers van $12,95, de hoogste koers was $12,96 en de laagste koers was $12,93. De slotkoers was $12,94 en is daarmee met 2,54% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tufin Software Technologies Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tufin Software Technologies Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tufin Software Technologies Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tufin Software Technologies Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tufin Software Technologies Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tufin Software Technologies Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tufin Software Technologies Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tufin Software Technologies Ltd stijgen in 2022?

Gaat Tufin Software Technologies Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Tufin Software Technologies Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tufin Software Technologies Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tufin Software Technologies Ltd aandelen kopen?

Tufin Software Technologies Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tufin Software Technologies Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen