Truist Financial Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Truist Financial Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Truist Financial, wat de huidige verwachtingen zijn van Truist Financialen hoe de toekomst eruit zal zien voor Truist Financial. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Truist Financial Corporation delen.

Truist Financial Corporation is gevestigd in Charlotte in US. Truist Financial telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Truist Financial Corporation.

Truist Financial Corporation

Aandelen Truist Financial kopen

Koop Truist Financial Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Truist Financial stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Truist Financial  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Truist Financial aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Truist Financial.

Truist Financial koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $43,97 +0,55%
Handelsvolume 5.190.877
Openingskoers $43,73
Hoogste koers $44,32
Laagste koers $43,49
Koersbereik $0,83
Ticker TFC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Truist Financial koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Truist Financial over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $43,97 +0,55% 5.190.877 $43,73 $44,32 $43,49
28 september 2022 $44,25 +1,58% 6.901.939 $43,56 $44,54 $43,21
27 september 2022 $43,04 -1,40% 5.511.855 $43,65 $43,97 $42,56
26 september 2022 $43,42 -1,05% 6.548.237 $43,88 $44,44 $43,27
23 september 2022 $44,34 +0,18% 7.158.785 $44,26 $44,61 $43,54

Aandelen Truist Financial Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Truist Financial? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Truist Financial koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Truist Financial te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Truist Financial van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Truist Financial over de laatste 5 handelsdagen

Truist Financial aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Truist Financial koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Truist Financial nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Truist Financial

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Truist Financial koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Truist Financial in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Truist Financial. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Truist Financial.

Truist Financial aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Truist Financial: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Truist Financial Corporation?

De CEO van Truist Financial Corporation is .

Wat is de actuele Truist Financial Corporation aandelen koers?

Het Truist Financial Corporation-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $43,73, de hoogste koers was $44,32 en de laagste koers was $43,49. De slotkoers was $43,97 en is daarmee met 0,63% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Truist Financial Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Truist Financial Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Truist Financial Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Truist Financial Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Truist Financial Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Truist Financial Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Truist Financial Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Truist Financial Corporation stijgen in 2022?

Gaat Truist Financial Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Truist Financial Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Truist Financial Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Truist Financial Corporation aandelen kopen?

Truist Financial Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Truist Financial Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen