Transportadora de Gas del Sur Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Transportadora de Gas del Sur bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Transportadora de Gas del Sur, wat de huidige verwachtingen zijn van Transportadora de Gas del Suren hoe de toekomst eruit zal zien voor Transportadora de Gas del Sur. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Transportadora de Gas del Sur delen.

Transportadora de Gas del Sur is gevestigd in Buenos Aires in Argentina. Transportadora de Gas del Sur telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Javier Gremes Cordero is de CEO van Transportadora de Gas del Sur.

Transportadora de Gas del Sur

Aandelen Transportadora de Gas del Sur kopen

Koop Transportadora de Gas del Sur aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Transportadora de Gas del Sur stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Transportadora de Gas del Sur  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Transportadora de Gas del Sur aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Transportadora de Gas del Sur.

Transportadora de Gas del Sur koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $9,47 -5,49%
Handelsvolume 230.788
Openingskoers $10,02
Hoogste koers $10,19
Laagste koers $9,33
Koersbereik $0,86
Ticker TGS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Transportadora de Gas del Sur koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Transportadora de Gas del Sur over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $9,47 -5,49% 230.788 $10,02 $10,19 $9,33
2 december 2022 $9,78 -0,61% 116.105 $9,84 $10,05 $9,68
1 december 2022 $9,97 0,00% 145.448 $9,97 $10,09 $9,59
30 november 2022 $9,89 -0,60% 125.400 $9,95 $10,11 $9,78
29 november 2022 $9,85 +4,79% 126.371 $9,40 $10,05 $9,27

Aandelen Transportadora de Gas del Sur koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Transportadora de Gas del Sur? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Transportadora de Gas del Sur koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Transportadora de Gas del Sur te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Transportadora de Gas del Sur van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Transportadora de Gas del Sur over de laatste 5 handelsdagen

Transportadora de Gas del Sur aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Transportadora de Gas del Sur koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Transportadora de Gas del Sur nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Transportadora de Gas del Sur

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Transportadora de Gas del Sur koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Transportadora de Gas del Sur in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Transportadora de Gas del Sur. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Transportadora de Gas del Sur.

Transportadora de Gas del Sur aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Transportadora de Gas del Sur: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Transportadora de Gas del Sur?

De CEO van Transportadora de Gas del Sur is Javier Gremes Cordero.

Wat is de actuele Transportadora de Gas del Sur aandelen koers?

Het Transportadora de Gas del Sur-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $10,02, de hoogste koers was $10,19 en de laagste koers was $9,33. De slotkoers was $9,47 en is daarmee met 3,17% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Transportadora de Gas del Sur kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Transportadora de Gas del Sur te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Transportadora de Gas del Sur te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Transportadora de Gas del Sur wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Transportadora de Gas del Sur koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Transportadora de Gas del Sur ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Transportadora de Gas del Sur? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Transportadora de Gas del Sur stijgen in 2022?

Gaat Transportadora de Gas del Sur volgend jaar in de prijs omhoog? Transportadora de Gas del Sur is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Transportadora de Gas del Sur en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Transportadora de Gas del Sur aandelen kopen?

Transportadora de Gas del Sur aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Transportadora de Gas del Sur aandelen kopen:

Andere aandelen