Transocean Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Transocean Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Transocean, wat de huidige verwachtingen zijn van Transoceanen hoe de toekomst eruit zal zien voor Transocean. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Transocean Ltd delen.

Transocean Ltd is gevestigd in Steinhausen in Switzerland. Transocean telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Jeremy Thigpen is de CEO van Transocean Ltd.

Transocean Ltd

Aandelen Transocean kopen

Koop Transocean Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Transocean stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Transocean  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Transocean aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Transocean.

Transocean koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $2,90 +4,32%
Handelsvolume 34.383.104
Openingskoers $2,78
Hoogste koers $2,91
Laagste koers $2,73
Koersbereik $0,18
Ticker RIG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Transocean koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Transocean over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $2,90 +4,32% 34.383.104 $2,78 $2,91 $2,73
3 oktober 2022 $2,67 +2,69% 21.848.684 $2,60 $2,70 $2,57
29 september 2022 $2,48 -6,06% 30.633.780 $2,64 $2,65 $2,42
28 september 2022 $2,73 +7,48% 33.291.304 $2,54 $2,73 $2,48
27 september 2022 $2,48 -1,20% 40.755.873 $2,51 $2,64 $2,44

Aandelen Transocean Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Transocean? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Transocean koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Transocean te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Transocean van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Transocean over de laatste 5 handelsdagen

Transocean aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Transocean koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Transocean nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Transocean

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Transocean koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Transocean in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Transocean. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Transocean.

Transocean aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Transocean: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Transocean Ltd?

De CEO van Transocean Ltd is Jeremy Thigpen.

Wat is de actuele Transocean Ltd aandelen koers?

Het Transocean Ltd-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $2,78, de hoogste koers was $2,91 en de laagste koers was $2,73. De slotkoers was $2,90 en is daarmee met 8,61% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Transocean Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Transocean Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Transocean Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Transocean Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Transocean Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Transocean Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Transocean Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Transocean Ltd stijgen in 2022?

Gaat Transocean Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Transocean Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Transocean Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Transocean Ltd aandelen kopen?

Transocean Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Transocean Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen