Thor Industries Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Thor Industries, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Thor Industries, wat de huidige verwachtingen zijn van Thor Industriesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Thor Industries. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Thor Industries, Inc. delen.

Thor Industries, Inc. is gevestigd in Elkhart in US. Thor Industries telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Robert Martin is de CEO van Thor Industries, Inc..

Thor Industries, Inc.

Aandelen Thor Industries kopen

Koop Thor Industries, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Thor Industries stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Thor Industries  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Thor Industries aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Thor Industries.

Thor Industries koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $74,68 +2,30%
Handelsvolume 2.141.061
Openingskoers $73,00
Hoogste koers $76,11
Laagste koers $70,53
Koersbereik $5,58
Ticker THO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Thor Industries koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Thor Industries over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $74,68 +2,30% 2.141.061 $73,00 $76,11 $70,53
27 september 2022 $71,75 +2,41% 1.997.690 $70,06 $72,12 $69,88
26 september 2022 $68,88 +0,09% 978.372 $68,82 $70,19 $68,29
23 september 2022 $69,53 +1,49% 1.667.520 $68,51 $69,88 $67,31
22 september 2022 $70,33 -3,15% 548.273 $72,62 $72,78 $70,02

Aandelen Thor Industries, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Thor Industries? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Thor Industries koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Thor Industries te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Thor Industries van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Thor Industries over de laatste 5 handelsdagen

Thor Industries aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Thor Industries koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Thor Industries nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Thor Industries

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Thor Industries koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Thor Industries in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Thor Industries. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Thor Industries.

Thor Industries aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Thor Industries: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Thor Industries, Inc.?

De CEO van Thor Industries, Inc. is Robert Martin.

Wat is de actuele Thor Industries, Inc. aandelen koers?

Het Thor Industries, Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $73,00, de hoogste koers was $76,11 en de laagste koers was $70,53. De slotkoers was $74,68 en is daarmee met 4,08% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Thor Industries, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Thor Industries, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Thor Industries, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Thor Industries, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Thor Industries, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Thor Industries, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Thor Industries, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Thor Industries, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Thor Industries, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Thor Industries, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Thor Industries, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Thor Industries, Inc. aandelen kopen?

Thor Industries, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Thor Industries, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen