Tenet Healthcare Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tenet Healthcare Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tenet Healthcare, wat de huidige verwachtingen zijn van Tenet Healthcareen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tenet Healthcare. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tenet Healthcare Corp. delen.

Tenet Healthcare Corp. is gevestigd in Dallas in US. Tenet Healthcare telt momenteel werknemers en is actief in de sector Health Care and Social Assistance. Ronald Rittenmeyer is de CEO van Tenet Healthcare Corp..

Tenet Healthcare Corp.

Aandelen Tenet Healthcare kopen

Koop Tenet Healthcare Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tenet Healthcare stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tenet Healthcare  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tenet Healthcare aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tenet Healthcare.

Tenet Healthcare koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $55,24 -1,25%
Handelsvolume 832.995
Openingskoers $55,94
Hoogste koers $56,53
Laagste koers $54,79
Koersbereik $1,74
Ticker THC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tenet Healthcare koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tenet Healthcare over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $55,24 -1,25% 832.995 $55,94 $56,53 $54,79
5 oktober 2022 $56,61 +1,71% 829.710 $55,66 $56,62 $54,67
4 oktober 2022 $56,80 +3,92% 1.514.951 $54,66 $57,99 $54,66
3 oktober 2022 $53,65 +2,42% 1.111.983 $52,38 $54,33 $51,12
29 september 2022 $53,05 +1,65% 1.173.899 $52,19 $53,21 $50,83

Aandelen Tenet Healthcare Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tenet Healthcare? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tenet Healthcare koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tenet Healthcare te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tenet Healthcare van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tenet Healthcare over de laatste 5 handelsdagen

Tenet Healthcare aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tenet Healthcare koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tenet Healthcare nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tenet Healthcare

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tenet Healthcare koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tenet Healthcare in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tenet Healthcare. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tenet Healthcare.

Tenet Healthcare aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tenet Healthcare: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tenet Healthcare Corp.?

De CEO van Tenet Healthcare Corp. is Ronald Rittenmeyer.

Wat is de actuele Tenet Healthcare Corp. aandelen koers?

Het Tenet Healthcare Corp.-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $55,94, de hoogste koers was $56,53 en de laagste koers was $54,79. De slotkoers was $55,24 en is daarmee met 2,42% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tenet Healthcare Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tenet Healthcare Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tenet Healthcare Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tenet Healthcare Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tenet Healthcare Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tenet Healthcare Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tenet Healthcare Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tenet Healthcare Corp. stijgen in 2022?

Gaat Tenet Healthcare Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Tenet Healthcare Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tenet Healthcare Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tenet Healthcare Corp. aandelen kopen?

Tenet Healthcare Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tenet Healthcare Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen