TELUS International (Cda) Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel TELUS International (Cda) Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van TELUS International (Cda), wat de huidige verwachtingen zijn van TELUS International (Cda)en hoe de toekomst eruit zal zien voor TELUS International (Cda). Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over TELUS International (Cda) Inc delen.

TELUS International (Cda) Inc is gevestigd in in . TELUS International (Cda) telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van TELUS International (Cda) Inc.

TELUS International (Cda) Inc

Aandelen TELUS International (Cda) kopen

Koop TELUS International (Cda) Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de TELUS International (Cda) stock koers van de afgelopen periode. Aandeel TELUS International (Cda)  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de TELUS International (Cda) aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van TELUS International (Cda).

TELUS International (Cda) koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $25,63 0,00%
Handelsvolume 4
Openingskoers $25,63
Hoogste koers $25,63
Laagste koers $25,63
Koersbereik $0,00
Ticker TINT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de TELUS International (Cda) koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen TELUS International (Cda) over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $25,63 0,00% 4 $25,63 $25,63 $25,63
28 september 2022 $26,26 0,00% 1 $26,26 $26,26 $26,26
27 september 2022 $25,63 -1,04% 384 $25,90 $25,90 $25,63
26 september 2022 $25,77 0,00% 13 $25,77 $25,77 $25,77
23 september 2022 $26,20 +0,07% 101 $26,18 $26,20 $26,18

Aandelen TELUS International (Cda) Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van TELUS International (Cda)? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de TELUS International (Cda) koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van TELUS International (Cda) te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van TELUS International (Cda) van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel TELUS International (Cda) over de laatste 5 handelsdagen

TELUS International (Cda) aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de TELUS International (Cda) koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende TELUS International (Cda) nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van TELUS International (Cda)

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun TELUS International (Cda) koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van TELUS International (Cda) in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor TELUS International (Cda). Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van TELUS International (Cda).

TELUS International (Cda) aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

TELUS International (Cda): Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van TELUS International (Cda) Inc?

De CEO van TELUS International (Cda) Inc is .

Wat is de actuele TELUS International (Cda) Inc aandelen koers?

Het TELUS International (Cda) Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $25,63, de hoogste koers was $25,63 en de laagste koers was $25,63. De slotkoers was $25,63 en is daarmee met 2,40% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om TELUS International (Cda) Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om TELUS International (Cda) Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van TELUS International (Cda) Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. TELUS International (Cda) Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de TELUS International (Cda) Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor TELUS International (Cda) Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van TELUS International (Cda) Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van TELUS International (Cda) Inc stijgen in 2022?

Gaat TELUS International (Cda) Inc volgend jaar in de prijs omhoog? TELUS International (Cda) Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van TELUS International (Cda) Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog TELUS International (Cda) Inc aandelen kopen?

TELUS International (Cda) Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je TELUS International (Cda) Inc aandelen kopen:

Andere aandelen