Teekay Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Teekay Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Teekay, wat de huidige verwachtingen zijn van Teekayen hoe de toekomst eruit zal zien voor Teekay. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Teekay Corp delen.

Teekay Corp is gevestigd in Vancouver in Canada. Teekay telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Kenneth Hvid is de CEO van Teekay Corp.

Teekay Corp

Aandelen Teekay kopen

Koop Teekay Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Teekay stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Teekay  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Teekay aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Teekay.

Teekay koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $4,50 +2,97%
Handelsvolume 769.733
Openingskoers $4,37
Hoogste koers $4,50
Laagste koers $4,30
Koersbereik $0,20
Ticker TK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Teekay koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Teekay over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $4,50 +2,97% 769.733 $4,37 $4,50 $4,30
1 december 2022 $4,38 -2,23% 606.975 $4,48 $4,51 $4,38
30 november 2022 $4,45 +1,14% 959.411 $4,40 $4,50 $4,38
29 november 2022 $4,35 -0,91% 449.240 $4,39 $4,43 $4,32
28 november 2022 $4,29 -3,38% 631.426 $4,44 $4,44 $4,28

Aandelen Teekay Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Teekay? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Teekay koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Teekay te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Teekay van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Teekay over de laatste 5 handelsdagen

Teekay aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Teekay koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Teekay nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Teekay

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Teekay koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Teekay in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Teekay. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Teekay.

Teekay aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Teekay: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Teekay Corp?

De CEO van Teekay Corp is Kenneth Hvid.

Wat is de actuele Teekay Corp aandelen koers?

Het Teekay Corp-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $4,37, de hoogste koers was $4,50 en de laagste koers was $4,30. De slotkoers was $4,50 en is daarmee met 2,74% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Teekay Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Teekay Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Teekay Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Teekay Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Teekay Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Teekay Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Teekay Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Teekay Corp stijgen in 2022?

Gaat Teekay Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Teekay Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Teekay Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Teekay Corp aandelen kopen?

Teekay Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Teekay Corp aandelen kopen:

Andere aandelen