SunCoke Energy Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel SunCoke Energy Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van SunCoke Energy, wat de huidige verwachtingen zijn van SunCoke Energyen hoe de toekomst eruit zal zien voor SunCoke Energy. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over SunCoke Energy Inc delen.

SunCoke Energy Inc is gevestigd in Lisle in US. SunCoke Energy telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Michael Rippey is de CEO van SunCoke Energy Inc.

SunCoke Energy Inc

Aandelen SunCoke Energy kopen

Koop SunCoke Energy Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de SunCoke Energy stock koers van de afgelopen periode. Aandeel SunCoke Energy  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de SunCoke Energy aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van SunCoke Energy.

SunCoke Energy koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $8,57 -1,49%
Handelsvolume 645.820
Openingskoers $8,70
Hoogste koers $8,75
Laagste koers $8,53
Koersbereik $0,23
Ticker SXC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de SunCoke Energy koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen SunCoke Energy over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $8,57 -1,49% 645.820 $8,70 $8,75 $8,53
7 december 2022 $8,57 +0,82% 839.342 $8,50 $8,71 $8,44
6 december 2022 $8,52 +0,71% 1.364.886 $8,46 $8,63 $8,42
5 december 2022 $8,44 -2,76% 836.425 $8,68 $8,68 $8,41
2 december 2022 $8,62 +2,50% 1.132.460 $8,41 $8,63 $8,41

Aandelen SunCoke Energy Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van SunCoke Energy? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de SunCoke Energy koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van SunCoke Energy te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van SunCoke Energy van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel SunCoke Energy over de laatste 5 handelsdagen

SunCoke Energy aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de SunCoke Energy koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende SunCoke Energy nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van SunCoke Energy

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun SunCoke Energy koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van SunCoke Energy in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor SunCoke Energy. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van SunCoke Energy.

SunCoke Energy aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

SunCoke Energy: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van SunCoke Energy Inc?

De CEO van SunCoke Energy Inc is Michael Rippey.

Wat is de actuele SunCoke Energy Inc aandelen koers?

Het SunCoke Energy Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $8,70, de hoogste koers was $8,75 en de laagste koers was $8,53. De slotkoers was $8,57 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om SunCoke Energy Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om SunCoke Energy Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van SunCoke Energy Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. SunCoke Energy Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de SunCoke Energy Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor SunCoke Energy Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van SunCoke Energy Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van SunCoke Energy Inc stijgen in 2022?

Gaat SunCoke Energy Inc volgend jaar in de prijs omhoog? SunCoke Energy Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van SunCoke Energy Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog SunCoke Energy Inc aandelen kopen?

SunCoke Energy Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je SunCoke Energy Inc aandelen kopen:

Andere aandelen