Stifel Financial Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Stifel Financial Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Stifel Financial, wat de huidige verwachtingen zijn van Stifel Financialen hoe de toekomst eruit zal zien voor Stifel Financial. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Stifel Financial Corp. delen.

Stifel Financial Corp. is gevestigd in St Louis in US. Stifel Financial telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Ronald Kruszewski is de CEO van Stifel Financial Corp..

Stifel Financial Corp.

Aandelen Stifel Financial kopen

Koop Stifel Financial Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Stifel Financial stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Stifel Financial  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Stifel Financial aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Stifel Financial.

Stifel Financial koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $52,04 -1,87%
Handelsvolume 706.968
Openingskoers $53,03
Hoogste koers $53,28
Laagste koers $51,73
Koersbereik $1,55
Ticker SF
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Stifel Financial koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Stifel Financial over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $52,04 -1,87% 706.968 $53,03 $53,28 $51,73
28 september 2022 $53,94 +0,71% 881.753 $53,56 $54,09 $53,30
27 september 2022 $53,19 -1,13% 514.259 $53,80 $54,49 $52,56
26 september 2022 $53,39 -0,71% 619.991 $53,77 $54,56 $53,10
23 september 2022 $54,43 -2,23% 447.363 $55,67 $55,77 $53,81

Aandelen Stifel Financial Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Stifel Financial? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Stifel Financial koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Stifel Financial te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Stifel Financial van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Stifel Financial over de laatste 5 handelsdagen

Stifel Financial aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Stifel Financial koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Stifel Financial nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Stifel Financial

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Stifel Financial koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Stifel Financial in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Stifel Financial. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Stifel Financial.

Stifel Financial aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Stifel Financial: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Stifel Financial Corp.?

De CEO van Stifel Financial Corp. is Ronald Kruszewski.

Wat is de actuele Stifel Financial Corp. aandelen koers?

Het Stifel Financial Corp.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $53,03, de hoogste koers was $53,28 en de laagste koers was $51,73. De slotkoers was $52,04 en is daarmee met 3,52% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Stifel Financial Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Stifel Financial Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Stifel Financial Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Stifel Financial Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Stifel Financial Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Stifel Financial Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Stifel Financial Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Stifel Financial Corp. stijgen in 2022?

Gaat Stifel Financial Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Stifel Financial Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Stifel Financial Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Stifel Financial Corp. aandelen kopen?

Stifel Financial Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Stifel Financial Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen