Stellus Capital Investment Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Stellus Capital Investment Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Stellus Capital Investment, wat de huidige verwachtingen zijn van Stellus Capital Investmenten hoe de toekomst eruit zal zien voor Stellus Capital Investment. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Stellus Capital Investment Corp delen.

Stellus Capital Investment Corp is gevestigd in Houston in US. Stellus Capital Investment telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Robert Ladd is de CEO van Stellus Capital Investment Corp.

Stellus Capital Investment Corp

Aandelen Stellus Capital Investment kopen

Koop Stellus Capital Investment Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Stellus Capital Investment stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Stellus Capital Investment  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Stellus Capital Investment aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Stellus Capital Investment.

Stellus Capital Investment koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $12,34 -1,67%
Handelsvolume 30.978
Openingskoers $12,55
Hoogste koers $12,70
Laagste koers $12,27
Koersbereik $0,43
Ticker SCM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Stellus Capital Investment koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Stellus Capital Investment over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $12,34 -1,67% 30.978 $12,55 $12,70 $12,27
5 oktober 2022 $12,58 +1,94% 50.299 $12,34 $12,65 $12,25
4 oktober 2022 $12,54 +3,13% 63.756 $12,16 $12,58 $12,16
3 oktober 2022 $12,08 +1,00% 43.674 $11,96 $12,20 $11,90
28 september 2022 $12,41 +1,55% 49.808 $12,22 $12,42 $12,17

Aandelen Stellus Capital Investment Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Stellus Capital Investment? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Stellus Capital Investment koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Stellus Capital Investment te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Stellus Capital Investment van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Stellus Capital Investment over de laatste 5 handelsdagen

Stellus Capital Investment aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Stellus Capital Investment koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Stellus Capital Investment nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Stellus Capital Investment

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Stellus Capital Investment koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Stellus Capital Investment in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Stellus Capital Investment. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Stellus Capital Investment.

Stellus Capital Investment aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Stellus Capital Investment: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Stellus Capital Investment Corp?

De CEO van Stellus Capital Investment Corp is Robert Ladd.

Wat is de actuele Stellus Capital Investment Corp aandelen koers?

Het Stellus Capital Investment Corp-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $12,55, de hoogste koers was $12,70 en de laagste koers was $12,27. De slotkoers was $12,34 en is daarmee met 1,91% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Stellus Capital Investment Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Stellus Capital Investment Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Stellus Capital Investment Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Stellus Capital Investment Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Stellus Capital Investment Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Stellus Capital Investment Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Stellus Capital Investment Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Stellus Capital Investment Corp stijgen in 2022?

Gaat Stellus Capital Investment Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Stellus Capital Investment Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Stellus Capital Investment Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Stellus Capital Investment Corp aandelen kopen?

Stellus Capital Investment Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Stellus Capital Investment Corp aandelen kopen:

Andere aandelen