Southwestern Energy Company Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Southwestern Energy Company bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Southwestern Energy Company, wat de huidige verwachtingen zijn van Southwestern Energy Companyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Southwestern Energy Company. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Southwestern Energy Company delen.

Southwestern Energy Company is gevestigd in Spring in US. Southwestern Energy Company telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. William Way is de CEO van Southwestern Energy Company.

Southwestern Energy Company

Aandelen Southwestern Energy Company kopen

Koop Southwestern Energy Company aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Southwestern Energy Company stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Southwestern Energy Company  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Southwestern Energy Company aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Southwestern Energy Company.

Southwestern Energy Company koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $6,33 +4,46%
Handelsvolume 27.745.337
Openingskoers $6,06
Hoogste koers $6,38
Laagste koers $5,96
Koersbereik $0,42
Ticker SWN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Southwestern Energy Company koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Southwestern Energy Company over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $6,33 +4,46% 27.745.337 $6,06 $6,38 $5,96
27 september 2022 $6,05 -1,14% 36.381.232 $6,12 $6,27 $5,97
26 september 2022 $6,01 -4,15% 30.689.649 $6,27 $6,29 $5,97
23 september 2022 $6,28 -2,48% 38.618.193 $6,44 $6,46 $6,11
22 september 2022 $6,78 -4,78% 24.550.084 $7,12 $7,29 $6,76

Aandelen Southwestern Energy Company koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Southwestern Energy Company? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Southwestern Energy Company koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Southwestern Energy Company te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Southwestern Energy Company van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Southwestern Energy Company over de laatste 5 handelsdagen

Southwestern Energy Company aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Southwestern Energy Company koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Southwestern Energy Company nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Southwestern Energy Company

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Southwestern Energy Company koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Southwestern Energy Company in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Southwestern Energy Company. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Southwestern Energy Company.

Southwestern Energy Company aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Southwestern Energy Company: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Southwestern Energy Company?

De CEO van Southwestern Energy Company is William Way.

Wat is de actuele Southwestern Energy Company aandelen koers?

Het Southwestern Energy Company-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $6,06, de hoogste koers was $6,38 en de laagste koers was $5,96. De slotkoers was $6,33 en is daarmee met 4,63% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Southwestern Energy Company kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Southwestern Energy Company te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Southwestern Energy Company te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Southwestern Energy Company wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Southwestern Energy Company koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Southwestern Energy Company ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Southwestern Energy Company? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Southwestern Energy Company stijgen in 2022?

Gaat Southwestern Energy Company volgend jaar in de prijs omhoog? Southwestern Energy Company is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Southwestern Energy Company en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Southwestern Energy Company aandelen kopen?

Southwestern Energy Company aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Southwestern Energy Company aandelen kopen:

Andere aandelen