Southwest Gas Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Southwest Gas Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Southwest Gas Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Southwest Gas Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Southwest Gas Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Southwest Gas Holdings Inc delen.

Southwest Gas Holdings Inc is gevestigd in in . Southwest Gas Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. is de CEO van Southwest Gas Holdings Inc.

Southwest Gas Holdings Inc

Aandelen Southwest Gas Holdings kopen

Koop Southwest Gas Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Southwest Gas Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Southwest Gas Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Southwest Gas Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Southwest Gas Holdings.

Southwest Gas Holdings koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $74,25 -0,13%
Handelsvolume 331.933
Openingskoers $74,35
Hoogste koers $74,97
Laagste koers $73,18
Koersbereik $1,79
Ticker SWX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Southwest Gas Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Southwest Gas Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $74,25 -0,13% 331.933 $74,35 $74,97 $73,18
27 september 2022 $73,66 -1,97% 284.959 $75,14 $76,00 $73,55
26 september 2022 $74,90 -1,89% 338.116 $76,34 $76,82 $74,22
23 september 2022 $76,70 -1,67% 317.997 $78,00 $78,19 $75,94
22 september 2022 $78,74 +0,31% 563.659 $78,50 $80,14 $77,94

Aandelen Southwest Gas Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Southwest Gas Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Southwest Gas Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Southwest Gas Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Southwest Gas Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Southwest Gas Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Southwest Gas Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Southwest Gas Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Southwest Gas Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Southwest Gas Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Southwest Gas Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Southwest Gas Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Southwest Gas Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Southwest Gas Holdings.

Southwest Gas Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Southwest Gas Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Southwest Gas Holdings Inc?

De CEO van Southwest Gas Holdings Inc is .

Wat is de actuele Southwest Gas Holdings Inc aandelen koers?

Het Southwest Gas Holdings Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $74,35, de hoogste koers was $74,97 en de laagste koers was $73,18. De slotkoers was $74,25 en is daarmee met 0,80% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Southwest Gas Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Southwest Gas Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Southwest Gas Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Southwest Gas Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Southwest Gas Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Southwest Gas Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Southwest Gas Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Southwest Gas Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Southwest Gas Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Southwest Gas Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Southwest Gas Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Southwest Gas Holdings Inc aandelen kopen?

Southwest Gas Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Southwest Gas Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen