Smith & Nephew Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Smith & Nephew plc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Smith & Nephew, wat de huidige verwachtingen zijn van Smith & Nephewen hoe de toekomst eruit zal zien voor Smith & Nephew. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Smith & Nephew plc delen.

Smith & Nephew plc is gevestigd in Watford in United Kingdom. Smith & Nephew telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Roland Diggelmann is de CEO van Smith & Nephew plc.

Smith & Nephew plc

Aandelen Smith & Nephew kopen

Koop Smith & Nephew plc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Smith & Nephew stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Smith & Nephew  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Smith & Nephew aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Smith & Nephew.

Smith & Nephew koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $23,39 -1,18%
Handelsvolume 681.861
Openingskoers $23,67
Hoogste koers $23,69
Laagste koers $23,29
Koersbereik $0,40
Ticker SNN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Smith & Nephew koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Smith & Nephew over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $23,39 -1,18% 681.861 $23,67 $23,69 $23,29
5 oktober 2022 $23,78 +0,55% 1.061.821 $23,65 $23,97 $23,46
4 oktober 2022 $24,23 +0,41% 1.415.034 $24,13 $24,38 $24,07
3 oktober 2022 $23,51 -1,05% 1.999.354 $23,76 $23,90 $23,42
28 september 2022 $22,63 +2,63% 1.291.223 $22,05 $22,72 $21,95

Aandelen Smith & Nephew plc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Smith & Nephew? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Smith & Nephew koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Smith & Nephew te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Smith & Nephew van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Smith & Nephew over de laatste 5 handelsdagen

Smith & Nephew aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Smith & Nephew koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Smith & Nephew nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Smith & Nephew

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Smith & Nephew koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Smith & Nephew in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Smith & Nephew. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Smith & Nephew.

Smith & Nephew aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Smith & Nephew: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Smith & Nephew plc?

De CEO van Smith & Nephew plc is Roland Diggelmann.

Wat is de actuele Smith & Nephew plc aandelen koers?

Het Smith & Nephew plc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $23,67, de hoogste koers was $23,69 en de laagste koers was $23,29. De slotkoers was $23,39 en is daarmee met 1,64% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Smith & Nephew plc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Smith & Nephew plc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Smith & Nephew plc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Smith & Nephew plc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Smith & Nephew plc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Smith & Nephew plc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Smith & Nephew plc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Smith & Nephew plc stijgen in 2022?

Gaat Smith & Nephew plc volgend jaar in de prijs omhoog? Smith & Nephew plc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Smith & Nephew plc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Smith & Nephew plc aandelen kopen?

Smith & Nephew plc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Smith & Nephew plc aandelen kopen:

Andere aandelen