SL Green Realty Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel SL Green Realty Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van SL Green Realty, wat de huidige verwachtingen zijn van SL Green Realtyen hoe de toekomst eruit zal zien voor SL Green Realty. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over SL Green Realty Corp. delen.

SL Green Realty Corp. is gevestigd in New York in US. SL Green Realty telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Marc Holliday is de CEO van SL Green Realty Corp..

SL Green Realty Corp.

Aandelen SL Green Realty kopen

Koop SL Green Realty Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de SL Green Realty stock koers van de afgelopen periode. Aandeel SL Green Realty  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de SL Green Realty aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van SL Green Realty.

SL Green Realty koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $41,41 -1,64%
Handelsvolume 988.916
Openingskoers $42,10
Hoogste koers $42,85
Laagste koers $40,91
Koersbereik $1,94
Ticker SLG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de SL Green Realty koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen SL Green Realty over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $41,41 -1,64% 988.916 $42,10 $42,85 $40,91
30 november 2022 $41,96 +0,87% 1.202.712 $41,60 $42,10 $40,84
28 november 2022 $40,72 -1,02% 792.266 $41,14 $41,80 $40,49
25 november 2022 $41,61 +2,04% 369.860 $40,78 $41,78 $40,69
23 november 2022 $40,78 +1,49% 577.737 $40,18 $41,08 $39,75

Aandelen SL Green Realty Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van SL Green Realty? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de SL Green Realty koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van SL Green Realty te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van SL Green Realty van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel SL Green Realty over de laatste 5 handelsdagen

SL Green Realty aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de SL Green Realty koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende SL Green Realty nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van SL Green Realty

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun SL Green Realty koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van SL Green Realty in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor SL Green Realty. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van SL Green Realty.

SL Green Realty aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

SL Green Realty: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van SL Green Realty Corp.?

De CEO van SL Green Realty Corp. is Marc Holliday.

Wat is de actuele SL Green Realty Corp. aandelen koers?

Het SL Green Realty Corp.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $42,10, de hoogste koers was $42,85 en de laagste koers was $40,91. De slotkoers was $41,41 en is daarmee met 1,31% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om SL Green Realty Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om SL Green Realty Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van SL Green Realty Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. SL Green Realty Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de SL Green Realty Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor SL Green Realty Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van SL Green Realty Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van SL Green Realty Corp. stijgen in 2022?

Gaat SL Green Realty Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? SL Green Realty Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van SL Green Realty Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog SL Green Realty Corp. aandelen kopen?

SL Green Realty Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je SL Green Realty Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen