Sixth Street Specialty Lending Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sixth Street Specialty Lending Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sixth Street Specialty Lending, wat de huidige verwachtingen zijn van Sixth Street Specialty Lendingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sixth Street Specialty Lending. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sixth Street Specialty Lending Inc delen.

Sixth Street Specialty Lending Inc is gevestigd in Dallas in US. Sixth Street Specialty Lending telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Joshua Easterly is de CEO van Sixth Street Specialty Lending Inc.

Sixth Street Specialty Lending Inc

Aandelen Sixth Street Specialty Lending kopen

Koop Sixth Street Specialty Lending Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sixth Street Specialty Lending stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sixth Street Specialty Lending  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sixth Street Specialty Lending aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sixth Street Specialty Lending.

Sixth Street Specialty Lending koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $17,30 +3,41%
Handelsvolume 434.551
Openingskoers $16,73
Hoogste koers $17,40
Laagste koers $16,73
Koersbereik $0,67
Ticker TSLX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sixth Street Specialty Lending koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sixth Street Specialty Lending over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $17,30 +3,41% 434.551 $16,73 $17,40 $16,73
3 oktober 2022 $16,56 +0,91% 800.703 $16,41 $16,84 $16,03
29 september 2022 $16,13 -3,64% 750.697 $16,74 $16,74 $16,09
28 september 2022 $16,91 +1,56% 432.539 $16,65 $16,99 $16,57
27 september 2022 $16,64 +1,09% 749.264 $16,46 $17,09 $16,45

Aandelen Sixth Street Specialty Lending Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sixth Street Specialty Lending? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sixth Street Specialty Lending koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sixth Street Specialty Lending te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sixth Street Specialty Lending van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sixth Street Specialty Lending over de laatste 5 handelsdagen

Sixth Street Specialty Lending aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sixth Street Specialty Lending koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sixth Street Specialty Lending nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sixth Street Specialty Lending

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sixth Street Specialty Lending koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sixth Street Specialty Lending in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sixth Street Specialty Lending. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sixth Street Specialty Lending.

Sixth Street Specialty Lending aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sixth Street Specialty Lending: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sixth Street Specialty Lending Inc?

De CEO van Sixth Street Specialty Lending Inc is Joshua Easterly.

Wat is de actuele Sixth Street Specialty Lending Inc aandelen koers?

Het Sixth Street Specialty Lending Inc-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $16,73, de hoogste koers was $17,40 en de laagste koers was $16,73. De slotkoers was $17,30 en is daarmee met 4,47% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sixth Street Specialty Lending Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sixth Street Specialty Lending Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sixth Street Specialty Lending Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sixth Street Specialty Lending Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sixth Street Specialty Lending Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sixth Street Specialty Lending Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sixth Street Specialty Lending Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sixth Street Specialty Lending Inc stijgen in 2022?

Gaat Sixth Street Specialty Lending Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Sixth Street Specialty Lending Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sixth Street Specialty Lending Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sixth Street Specialty Lending Inc aandelen kopen?

Sixth Street Specialty Lending Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sixth Street Specialty Lending Inc aandelen kopen:

Andere aandelen