Select Medical Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Select Medical Holdings Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Select Medical Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Select Medical Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Select Medical Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Select Medical Holdings Corporation delen.

Select Medical Holdings Corporation is gevestigd in in . Select Medical Holdings telt momenteel 47.596 werknemers en is actief in de sector Health Care and Social Assistance. is de CEO van Select Medical Holdings Corporation.

Select Medical Holdings Corporation

Aandelen Select Medical Holdings kopen

Koop Select Medical Holdings Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Select Medical Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Select Medical Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Select Medical Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Select Medical Holdings.

Select Medical Holdings koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $22,76 +0,80%
Handelsvolume 636.928
Openingskoers $22,58
Hoogste koers $22,95
Laagste koers $22,18
Koersbereik $0,77
Ticker SEM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Select Medical Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Select Medical Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $22,76 +0,80% 636.928 $22,58 $22,95 $22,18
27 september 2022 $22,25 -3,80% 795.416 $23,13 $23,13 $22,04
26 september 2022 $22,79 -0,83% 839.074 $22,98 $23,26 $22,29
23 september 2022 $23,02 -1,29% 873.579 $23,32 $23,45 $22,34
22 september 2022 $23,61 -4,84% 875.868 $24,81 $24,81 $23,59

Aandelen Select Medical Holdings Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Select Medical Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Select Medical Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Select Medical Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Select Medical Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Select Medical Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Select Medical Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Select Medical Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Select Medical Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Select Medical Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Select Medical Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Select Medical Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Select Medical Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Select Medical Holdings.

Select Medical Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Select Medical Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Select Medical Holdings Corporation?

De CEO van Select Medical Holdings Corporation is .

Wat is de actuele Select Medical Holdings Corporation aandelen koers?

Het Select Medical Holdings Corporation-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $22,58, de hoogste koers was $22,95 en de laagste koers was $22,18. De slotkoers was $22,76 en is daarmee met 2,29% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Select Medical Holdings Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Select Medical Holdings Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Select Medical Holdings Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Select Medical Holdings Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Select Medical Holdings Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Select Medical Holdings Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Select Medical Holdings Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Select Medical Holdings Corporation stijgen in 2022?

Gaat Select Medical Holdings Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Select Medical Holdings Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Select Medical Holdings Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Select Medical Holdings Corporation aandelen kopen?

Select Medical Holdings Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Select Medical Holdings Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen