SEACOR Marine Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel SEACOR Marine Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van SEACOR Marine Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van SEACOR Marine Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor SEACOR Marine Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over SEACOR Marine Holdings Inc delen.

SEACOR Marine Holdings Inc is gevestigd in Houston in US. SEACOR Marine Holdings telt momenteel 11.000 werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. John Gellert is de CEO van SEACOR Marine Holdings Inc.

SEACOR Marine Holdings Inc

Aandelen SEACOR Marine Holdings kopen

Koop SEACOR Marine Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de SEACOR Marine Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel SEACOR Marine Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de SEACOR Marine Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van SEACOR Marine Holdings.

SEACOR Marine Holdings koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $8,21 -2,26%
Handelsvolume 23.036
Openingskoers $8,40
Hoogste koers $8,45
Laagste koers $8,00
Koersbereik $0,45
Ticker SMHI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de SEACOR Marine Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen SEACOR Marine Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $8,21 -2,26% 23.036 $8,40 $8,45 $8,00
7 december 2022 $8,26 -2,71% 28.788 $8,49 $8,54 $8,18
6 december 2022 $8,40 -4,11% 40.216 $8,76 $8,79 $8,36
5 december 2022 $8,60 -2,60% 14.929 $8,83 $8,84 $8,40
2 december 2022 $8,75 +7,76% 26.647 $8,12 $8,85 $8,09

Aandelen SEACOR Marine Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van SEACOR Marine Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de SEACOR Marine Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van SEACOR Marine Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van SEACOR Marine Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel SEACOR Marine Holdings over de laatste 5 handelsdagen

SEACOR Marine Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de SEACOR Marine Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende SEACOR Marine Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van SEACOR Marine Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun SEACOR Marine Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van SEACOR Marine Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor SEACOR Marine Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van SEACOR Marine Holdings.

SEACOR Marine Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

SEACOR Marine Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van SEACOR Marine Holdings Inc?

De CEO van SEACOR Marine Holdings Inc is John Gellert.

Wat is de actuele SEACOR Marine Holdings Inc aandelen koers?

Het SEACOR Marine Holdings Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $8,40, de hoogste koers was $8,45 en de laagste koers was $8,00. De slotkoers was $8,21 en is daarmee met 0,61% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om SEACOR Marine Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om SEACOR Marine Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van SEACOR Marine Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. SEACOR Marine Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de SEACOR Marine Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor SEACOR Marine Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van SEACOR Marine Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van SEACOR Marine Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat SEACOR Marine Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? SEACOR Marine Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van SEACOR Marine Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog SEACOR Marine Holdings Inc aandelen kopen?

SEACOR Marine Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je SEACOR Marine Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen