REX American Resources Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel REX American Resources Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van REX American Resources, wat de huidige verwachtingen zijn van REX American Resourcesen hoe de toekomst eruit zal zien voor REX American Resources. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over REX American Resources Corp delen.

REX American Resources Corp is gevestigd in in . REX American Resources telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van REX American Resources Corp.

REX American Resources Corp

Aandelen REX American Resources kopen

Koop REX American Resources Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de REX American Resources stock koers van de afgelopen periode. Aandeel REX American Resources  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de REX American Resources aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van REX American Resources.

REX American Resources koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $28,82 +0,14%
Handelsvolume 83.809
Openingskoers $28,78
Hoogste koers $29,34
Laagste koers $28,42
Koersbereik $0,92
Ticker REX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de REX American Resources koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen REX American Resources over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $28,82 +0,14% 83.809 $28,78 $29,34 $28,42
7 december 2022 $28,60 -4,44% 111.167 $29,93 $29,93 $28,59
6 december 2022 $29,90 -2,99% 218.602 $30,82 $31,09 $29,49
5 december 2022 $30,99 -10,17% 184.034 $34,50 $34,50 $30,89
2 december 2022 $34,42 +3,12% 122.040 $33,38 $36,31 $33,15

Aandelen REX American Resources Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van REX American Resources? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de REX American Resources koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van REX American Resources te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van REX American Resources van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel REX American Resources over de laatste 5 handelsdagen

REX American Resources aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de REX American Resources koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende REX American Resources nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van REX American Resources

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun REX American Resources koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van REX American Resources in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor REX American Resources. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van REX American Resources.

REX American Resources aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

REX American Resources: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van REX American Resources Corp?

De CEO van REX American Resources Corp is .

Wat is de actuele REX American Resources Corp aandelen koers?

Het REX American Resources Corp-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $28,78, de hoogste koers was $29,34 en de laagste koers was $28,42. De slotkoers was $28,82 en is daarmee met 0,77% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om REX American Resources Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om REX American Resources Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van REX American Resources Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. REX American Resources Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de REX American Resources Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor REX American Resources Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van REX American Resources Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van REX American Resources Corp stijgen in 2022?

Gaat REX American Resources Corp volgend jaar in de prijs omhoog? REX American Resources Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van REX American Resources Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog REX American Resources Corp aandelen kopen?

REX American Resources Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je REX American Resources Corp aandelen kopen:

Andere aandelen