Retail Value Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Retail Value Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Retail Value, wat de huidige verwachtingen zijn van Retail Valueen hoe de toekomst eruit zal zien voor Retail Value. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Retail Value Inc delen.

Retail Value Inc is gevestigd in Beachwood in US. Retail Value telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. David Lukes is de CEO van Retail Value Inc.

Retail Value Inc

Aandelen Retail Value kopen

Koop Retail Value Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Retail Value stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Retail Value  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Retail Value aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Retail Value.

Retail Value koers

Datum 6 april 2022
Slotkoers $3,00 +3,45%
Handelsvolume 5.445.124
Openingskoers $2,90
Hoogste koers $3,05
Laagste koers $2,90
Koersbereik $0,15
Ticker RVI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Retail Value koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Retail Value over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 april 2022 $3,00 +3,45% 5.445.124 $2,90 $3,05 $2,90
5 april 2022 $2,90 -3,97% 2.409.398 $3,02 $3,03 $2,77
4 april 2022 $3,05 -0,65% 99.363 $3,07 $3,08 $3,02
1 april 2022 $3,07 0,00% 118.540 $3,07 $3,09 $3,02
31 maart 2022 $3,06 +0,33% 222.874 $3,05 $3,12 $3,02

Aandelen Retail Value Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Retail Value? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Retail Value koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Retail Value te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Retail Value van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Retail Value over de laatste 5 handelsdagen

Retail Value aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Retail Value koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Retail Value nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Retail Value

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Retail Value koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Retail Value in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Retail Value. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Retail Value.

Retail Value aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Retail Value: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Retail Value Inc?

De CEO van Retail Value Inc is David Lukes.

Wat is de actuele Retail Value Inc aandelen koers?

Het Retail Value Inc-aandeel had op 06-04-2022 een openingskoers van $2,90, de hoogste koers was $3,05 en de laagste koers was $2,90. De slotkoers was $3,00 en is daarmee met 3,45% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Retail Value Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Retail Value Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Retail Value Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Retail Value Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Retail Value Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Retail Value Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Retail Value Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Retail Value Inc stijgen in 2022?

Gaat Retail Value Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Retail Value Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Retail Value Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Retail Value Inc aandelen kopen?

Retail Value Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Retail Value Inc aandelen kopen:

Andere aandelen