Resolute Forest Products Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Resolute Forest Products Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Resolute Forest Products, wat de huidige verwachtingen zijn van Resolute Forest Productsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Resolute Forest Products. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Resolute Forest Products Inc delen.

Resolute Forest Products Inc is gevestigd in in . Resolute Forest Products telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Resolute Forest Products Inc.

Resolute Forest Products Inc

Aandelen Resolute Forest Products kopen

Koop Resolute Forest Products Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Resolute Forest Products stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Resolute Forest Products  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Resolute Forest Products aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Resolute Forest Products.

Resolute Forest Products koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $21,06 -0,28%
Handelsvolume 260.986
Openingskoers $21,12
Hoogste koers $21,18
Laagste koers $21,00
Koersbereik $0,18
Ticker RFP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Resolute Forest Products koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Resolute Forest Products over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $21,06 -0,28% 260.986 $21,12 $21,18 $21,00
1 december 2022 $21,09 -0,14% 788.592 $21,12 $21,18 $21,08
30 november 2022 $21,10 -0,57% 574.079 $21,22 $21,25 $21,08
29 november 2022 $21,16 +0,28% 567.816 $21,10 $21,25 $21,10
28 november 2022 $21,16 +0,33% 322.525 $21,09 $21,19 $21,09

Aandelen Resolute Forest Products Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Resolute Forest Products? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Resolute Forest Products koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Resolute Forest Products te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Resolute Forest Products van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Resolute Forest Products over de laatste 5 handelsdagen

Resolute Forest Products aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Resolute Forest Products koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Resolute Forest Products nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Resolute Forest Products

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Resolute Forest Products koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Resolute Forest Products in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Resolute Forest Products. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Resolute Forest Products.

Resolute Forest Products aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Resolute Forest Products: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Resolute Forest Products Inc?

De CEO van Resolute Forest Products Inc is .

Wat is de actuele Resolute Forest Products Inc aandelen koers?

Het Resolute Forest Products Inc-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $21,12, de hoogste koers was $21,18 en de laagste koers was $21,00. De slotkoers was $21,06 en is daarmee met 0,14% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Resolute Forest Products Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Resolute Forest Products Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Resolute Forest Products Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Resolute Forest Products Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Resolute Forest Products Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Resolute Forest Products Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Resolute Forest Products Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Resolute Forest Products Inc stijgen in 2022?

Gaat Resolute Forest Products Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Resolute Forest Products Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Resolute Forest Products Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Resolute Forest Products Inc aandelen kopen?

Resolute Forest Products Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Resolute Forest Products Inc aandelen kopen:

Andere aandelen