Reinsurance Group Of America Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Reinsurance Group Of America, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Reinsurance Group Of America, wat de huidige verwachtingen zijn van Reinsurance Group Of Americaen hoe de toekomst eruit zal zien voor Reinsurance Group Of America. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Reinsurance Group Of America, Inc. delen.

Reinsurance Group Of America, Inc. is gevestigd in Chesterfield in US. Reinsurance Group Of America telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Anna Manning is de CEO van Reinsurance Group Of America, Inc..

Reinsurance Group Of America, Inc.

Aandelen Reinsurance Group Of America kopen

Koop Reinsurance Group Of America, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Reinsurance Group Of America stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Reinsurance Group Of America  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Reinsurance Group Of America aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Reinsurance Group Of America.

Reinsurance Group Of America koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $125,20 +2,62%
Handelsvolume 347.269
Openingskoers $122,00
Hoogste koers $126,14
Laagste koers $121,66
Koersbereik $4,48
Ticker RGA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Reinsurance Group Of America koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Reinsurance Group Of America over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $125,20 +2,62% 347.269 $122,00 $126,14 $121,66
27 september 2022 $120,95 -1,85% 316.422 $123,23 $123,61 $120,29
26 september 2022 $122,22 -0,08% 492.485 $122,32 $124,13 $121,34
23 september 2022 $123,21 -0,86% 322.389 $124,28 $124,93 $122,06
22 september 2022 $126,53 -0,63% 389.312 $127,33 $127,38 $125,49

Aandelen Reinsurance Group Of America, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Reinsurance Group Of America? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Reinsurance Group Of America koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Reinsurance Group Of America te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Reinsurance Group Of America van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Reinsurance Group Of America over de laatste 5 handelsdagen

Reinsurance Group Of America aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Reinsurance Group Of America koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Reinsurance Group Of America nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Reinsurance Group Of America

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Reinsurance Group Of America koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Reinsurance Group Of America in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Reinsurance Group Of America. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Reinsurance Group Of America.

Reinsurance Group Of America aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Reinsurance Group Of America: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Reinsurance Group Of America, Inc.?

De CEO van Reinsurance Group Of America, Inc. is Anna Manning.

Wat is de actuele Reinsurance Group Of America, Inc. aandelen koers?

Het Reinsurance Group Of America, Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $122,00, de hoogste koers was $126,14 en de laagste koers was $121,66. De slotkoers was $125,20 en is daarmee met 3,51% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Reinsurance Group Of America, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Reinsurance Group Of America, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Reinsurance Group Of America, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Reinsurance Group Of America, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Reinsurance Group Of America, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Reinsurance Group Of America, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Reinsurance Group Of America, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Reinsurance Group Of America, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Reinsurance Group Of America, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Reinsurance Group Of America, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Reinsurance Group Of America, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Reinsurance Group Of America, Inc. aandelen kopen?

Reinsurance Group Of America, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Reinsurance Group Of America, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen