Ranger Energy Services Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ranger Energy Services Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ranger Energy Services, wat de huidige verwachtingen zijn van Ranger Energy Servicesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ranger Energy Services. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ranger Energy Services Inc delen.

Ranger Energy Services Inc is gevestigd in Houston in US. Ranger Energy Services telt momenteel 10.000 werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Darron Anderson is de CEO van Ranger Energy Services Inc.

Ranger Energy Services Inc

Aandelen Ranger Energy Services kopen

Koop Ranger Energy Services Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ranger Energy Services stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ranger Energy Services  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ranger Energy Services aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ranger Energy Services.

Ranger Energy Services koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $9,73 +0,93%
Handelsvolume 6.380
Openingskoers $9,64
Hoogste koers $9,82
Laagste koers $9,43
Koersbereik $0,39
Ticker RNGR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ranger Energy Services koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ranger Energy Services over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $9,73 +0,93% 6.380 $9,64 $9,82 $9,43
5 oktober 2022 $9,73 -0,82% 4.019 $9,81 $9,97 $9,62
4 oktober 2022 $9,81 +2,51% 5.102 $9,57 $9,95 $9,57
3 oktober 2022 $9,70 -0,61% 39.716 $9,76 $9,80 $9,20
29 september 2022 $9,80 +1,98% 23.201 $9,61 $10,10 $9,61

Aandelen Ranger Energy Services Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ranger Energy Services? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ranger Energy Services koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ranger Energy Services te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ranger Energy Services van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ranger Energy Services over de laatste 5 handelsdagen

Ranger Energy Services aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ranger Energy Services koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ranger Energy Services nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ranger Energy Services

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ranger Energy Services koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ranger Energy Services in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ranger Energy Services. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ranger Energy Services.

Ranger Energy Services aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ranger Energy Services: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ranger Energy Services Inc?

De CEO van Ranger Energy Services Inc is Darron Anderson.

Wat is de actuele Ranger Energy Services Inc aandelen koers?

Het Ranger Energy Services Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $9,64, de hoogste koers was $9,82 en de laagste koers was $9,43. De slotkoers was $9,73 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ranger Energy Services Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ranger Energy Services Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ranger Energy Services Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ranger Energy Services Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ranger Energy Services Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ranger Energy Services Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ranger Energy Services Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ranger Energy Services Inc stijgen in 2022?

Gaat Ranger Energy Services Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Ranger Energy Services Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ranger Energy Services Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ranger Energy Services Inc aandelen kopen?

Ranger Energy Services Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ranger Energy Services Inc aandelen kopen:

Andere aandelen