Pzena Investment Management Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Pzena Investment Management Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Pzena Investment Management, wat de huidige verwachtingen zijn van Pzena Investment Managementen hoe de toekomst eruit zal zien voor Pzena Investment Management. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Pzena Investment Management Inc delen.

Pzena Investment Management Inc is gevestigd in New York in US. Pzena Investment Management telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Richard Pzena is de CEO van Pzena Investment Management Inc.

Pzena Investment Management Inc

Aandelen Pzena Investment Management kopen

Koop Pzena Investment Management Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Pzena Investment Management stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Pzena Investment Management  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Pzena Investment Management aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Pzena Investment Management.

Pzena Investment Management koers

Datum 28 oktober 2022
Slotkoers $9,65 +0,52%
Handelsvolume 1.482.165
Openingskoers $9,60
Hoogste koers $9,65
Laagste koers $9,60
Koersbereik $0,05
Ticker PZN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Pzena Investment Management koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Pzena Investment Management over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 oktober 2022 $9,65 +0,52% 1.482.165 $9,60 $9,65 $9,60
27 oktober 2022 $9,61 +0,21% 1.446.519 $9,59 $9,65 $9,58
26 oktober 2022 $9,57 -0,10% 101.185 $9,58 $9,59 $9,57
25 oktober 2022 $9,57 -0,10% 32.873 $9,58 $9,59 $9,57
24 oktober 2022 $9,58 0,00% 94.202 $9,58 $9,58 $9,56

Aandelen Pzena Investment Management Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Pzena Investment Management? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Pzena Investment Management koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Pzena Investment Management te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Pzena Investment Management van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Pzena Investment Management over de laatste 5 handelsdagen

Pzena Investment Management aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Pzena Investment Management koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Pzena Investment Management nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Pzena Investment Management

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Pzena Investment Management koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Pzena Investment Management in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Pzena Investment Management. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Pzena Investment Management.

Pzena Investment Management aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Pzena Investment Management: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Pzena Investment Management Inc?

De CEO van Pzena Investment Management Inc is Richard Pzena.

Wat is de actuele Pzena Investment Management Inc aandelen koers?

Het Pzena Investment Management Inc-aandeel had op 28-10-2022 een openingskoers van $9,60, de hoogste koers was $9,65 en de laagste koers was $9,60. De slotkoers was $9,65 en is daarmee met 0,42% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Pzena Investment Management Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Pzena Investment Management Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Pzena Investment Management Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Pzena Investment Management Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Pzena Investment Management Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Pzena Investment Management Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Pzena Investment Management Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Pzena Investment Management Inc stijgen in 2022?

Gaat Pzena Investment Management Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Pzena Investment Management Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Pzena Investment Management Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Pzena Investment Management Inc aandelen kopen?

Pzena Investment Management Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Pzena Investment Management Inc aandelen kopen:

Andere aandelen