Puxin Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Puxin Limited bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Puxin, wat de huidige verwachtingen zijn van Puxinen hoe de toekomst eruit zal zien voor Puxin. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Puxin Limited delen.

Puxin Limited is gevestigd in in . Puxin telt momenteel werknemers en is actief in de sector Educational Services. is de CEO van Puxin Limited.

Puxin Limited

Aandelen Puxin kopen

Koop Puxin Limited aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Puxin stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Puxin  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Puxin aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Puxin.

Puxin koers

Datum 3 mei 2022
Slotkoers $1,36 +2,26%
Handelsvolume 45.557
Openingskoers $1,33
Hoogste koers $1,39
Laagste koers $1,28
Koersbereik $0,11
Ticker NEW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Puxin koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Puxin over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
3 mei 2022 $1,36 +2,26% 45.557 $1,33 $1,39 $1,28
2 mei 2022 $1,28 +3,23% 65.359 $1,24 $1,34 $1,23
29 april 2022 $1,22 -2,40% 183.081 $1,25 $1,51 $1,22
28 april 2022 $1,28 -3,03% 113.538 $1,32 $1,36 $1,19
27 april 2022 $1,30 0,00% 244.030 $1,30 $1,56 $1,13

Aandelen Puxin Limited koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Puxin? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Puxin koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Puxin te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Puxin van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Puxin over de laatste 5 handelsdagen

Puxin aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Puxin koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Puxin nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Puxin

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Puxin koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Puxin in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Puxin. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Puxin.

Puxin aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Puxin: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Puxin Limited?

De CEO van Puxin Limited is .

Wat is de actuele Puxin Limited aandelen koers?

Het Puxin Limited-aandeel had op 03-05-2022 een openingskoers van $1,33, de hoogste koers was $1,39 en de laagste koers was $1,28. De slotkoers was $1,36 en is daarmee met 6,25% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Puxin Limited kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Puxin Limited te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Puxin Limited te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Puxin Limited wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Puxin Limited koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Puxin Limited ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Puxin Limited? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Puxin Limited stijgen in 2022?

Gaat Puxin Limited volgend jaar in de prijs omhoog? Puxin Limited is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Puxin Limited en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Puxin Limited aandelen kopen?

Puxin Limited aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Puxin Limited aandelen kopen:

Andere aandelen