Provident Financial Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Provident Financial Holdings, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Provident Financial Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Provident Financial Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Provident Financial Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Provident Financial Holdings, Inc. delen.

Provident Financial Holdings, Inc. is gevestigd in in . Provident Financial Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Provident Financial Holdings, Inc..

Provident Financial Holdings, Inc.

Aandelen Provident Financial Holdings kopen

Koop Provident Financial Holdings, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Provident Financial Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Provident Financial Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Provident Financial Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Provident Financial Holdings.

Provident Financial Holdings koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $14,60 -2,08%
Handelsvolume 3.858
Openingskoers $14,91
Hoogste koers $14,91
Laagste koers $14,26
Koersbereik $0,65
Ticker PROV
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Provident Financial Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Provident Financial Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $14,60 -2,08% 3.858 $14,91 $14,91 $14,26
28 september 2022 $14,71 -1,67% 2.683 $14,96 $15,03 $14,71
27 september 2022 $14,97 -0,66% 7.158 $15,07 $15,18 $14,93
26 september 2022 $15,06 +1,59% 4.132 $14,82 $15,06 $14,82
23 september 2022 $14,82 +1,79% 6.905 $14,56 $14,91 $14,56

Aandelen Provident Financial Holdings, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Provident Financial Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Provident Financial Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Provident Financial Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Provident Financial Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Provident Financial Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Provident Financial Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Provident Financial Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Provident Financial Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Provident Financial Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Provident Financial Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Provident Financial Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Provident Financial Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Provident Financial Holdings.

Provident Financial Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Provident Financial Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Provident Financial Holdings, Inc.?

De CEO van Provident Financial Holdings, Inc. is .

Wat is de actuele Provident Financial Holdings, Inc. aandelen koers?

Het Provident Financial Holdings, Inc.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $14,91, de hoogste koers was $14,91 en de laagste koers was $14,26. De slotkoers was $14,60 en is daarmee met 0,75% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Provident Financial Holdings, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Provident Financial Holdings, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Provident Financial Holdings, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Provident Financial Holdings, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Provident Financial Holdings, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Provident Financial Holdings, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Provident Financial Holdings, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Provident Financial Holdings, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Provident Financial Holdings, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Provident Financial Holdings, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Provident Financial Holdings, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Provident Financial Holdings, Inc. aandelen kopen?

Provident Financial Holdings, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Provident Financial Holdings, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen