Pivotal Investment Corp II Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Pivotal Investment Corp II bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Pivotal Investment Corp II, wat de huidige verwachtingen zijn van Pivotal Investment Corp IIen hoe de toekomst eruit zal zien voor Pivotal Investment Corp II. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Pivotal Investment Corp II delen.

Pivotal Investment Corp II is gevestigd in New york in US. Pivotal Investment Corp II telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Pivotal Investment Corp II.

Pivotal Investment Corp II

Aandelen Pivotal Investment Corp II kopen

Koop Pivotal Investment Corp II aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Pivotal Investment Corp II stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Pivotal Investment Corp II  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Pivotal Investment Corp II aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Pivotal Investment Corp II.

Pivotal Investment Corp II koers

Datum 30 november 2020
Slotkoers $14,04 -7,63%
Handelsvolume 6.393.893
Openingskoers $15,20
Hoogste koers $15,85
Laagste koers $13,65
Koersbereik $2,20
Ticker PIC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Pivotal Investment Corp II koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Pivotal Investment Corp II over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
30 november 2020 $14,04 -7,63% 6.393.893 $15,20 $15,85 $13,65
30 oktober 2020 $10,04 +0,20% 1.137.306 $10,02 $10,06 $10,02
30 september 2020 $11,53 -3,19% 1.815.920 $11,91 $12,10 $11,25
31 augustus 2020 $10,09 +0,30% 49.124 $10,06 $10,10 $10,05
31 juli 2020 $10,10 -0,59% 107.632 $10,16 $10,30 $10,08

Aandelen Pivotal Investment Corp II koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Pivotal Investment Corp II? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Pivotal Investment Corp II koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Pivotal Investment Corp II te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Pivotal Investment Corp II van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Pivotal Investment Corp II over de laatste 5 handelsdagen

Pivotal Investment Corp II aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Pivotal Investment Corp II koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Pivotal Investment Corp II nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Pivotal Investment Corp II

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Pivotal Investment Corp II koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Pivotal Investment Corp II in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Pivotal Investment Corp II. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Pivotal Investment Corp II.

Pivotal Investment Corp II aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Pivotal Investment Corp II: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Pivotal Investment Corp II?

De CEO van Pivotal Investment Corp II is .

Wat is de actuele Pivotal Investment Corp II aandelen koers?

Het Pivotal Investment Corp II-aandeel had op 30-11-2020 een openingskoers van $15,20, de hoogste koers was $15,85 en de laagste koers was $13,65. De slotkoers was $14,04 en is daarmee met 39,84% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Pivotal Investment Corp II kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Pivotal Investment Corp II te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Pivotal Investment Corp II te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Pivotal Investment Corp II wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Pivotal Investment Corp II koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Pivotal Investment Corp II ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Pivotal Investment Corp II? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Pivotal Investment Corp II stijgen in 2022?

Gaat Pivotal Investment Corp II volgend jaar in de prijs omhoog? Pivotal Investment Corp II is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Pivotal Investment Corp II en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Pivotal Investment Corp II aandelen kopen?

Pivotal Investment Corp II aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Pivotal Investment Corp II aandelen kopen:

Andere aandelen