Perrigo Company Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Perrigo Company plc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Perrigo Company, wat de huidige verwachtingen zijn van Perrigo Companyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Perrigo Company. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Perrigo Company plc delen.

Perrigo Company plc is gevestigd in Dublin in Ireland. Perrigo Company telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Murray Kessler is de CEO van Perrigo Company plc.

Perrigo Company plc

Aandelen Perrigo Company kopen

Koop Perrigo Company plc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Perrigo Company stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Perrigo Company  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Perrigo Company aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Perrigo Company.

Perrigo Company koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $38,06 +3,48%
Handelsvolume 1.144.914
Openingskoers $36,78
Hoogste koers $38,17
Laagste koers $36,78
Koersbereik $1,39
Ticker PRGO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Perrigo Company koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Perrigo Company over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $38,06 +3,48% 1.144.914 $36,78 $38,17 $36,78
3 oktober 2022 $36,53 +1,16% 1.216.174 $36,11 $36,78 $35,85
29 september 2022 $35,95 -0,72% 888.150 $36,21 $36,34 $35,46
28 september 2022 $36,61 +0,05% 1.226.353 $36,59 $36,94 $36,03
27 september 2022 $36,17 -5,81% 1.306.181 $38,40 $38,40 $36,10

Aandelen Perrigo Company plc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Perrigo Company? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Perrigo Company koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Perrigo Company te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Perrigo Company van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Perrigo Company over de laatste 5 handelsdagen

Perrigo Company aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Perrigo Company koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Perrigo Company nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Perrigo Company

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Perrigo Company koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Perrigo Company in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Perrigo Company. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Perrigo Company.

Perrigo Company aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Perrigo Company: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Perrigo Company plc?

De CEO van Perrigo Company plc is Murray Kessler.

Wat is de actuele Perrigo Company plc aandelen koers?

Het Perrigo Company plc-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $36,78, de hoogste koers was $38,17 en de laagste koers was $36,78. De slotkoers was $38,06 en is daarmee met 4,19% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Perrigo Company plc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Perrigo Company plc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Perrigo Company plc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Perrigo Company plc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Perrigo Company plc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Perrigo Company plc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Perrigo Company plc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Perrigo Company plc stijgen in 2022?

Gaat Perrigo Company plc volgend jaar in de prijs omhoog? Perrigo Company plc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Perrigo Company plc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Perrigo Company plc aandelen kopen?

Perrigo Company plc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Perrigo Company plc aandelen kopen:

Andere aandelen