Pebblebrook Hotel Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Pebblebrook Hotel Trust bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Pebblebrook Hotel Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Pebblebrook Hotel Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Pebblebrook Hotel Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Pebblebrook Hotel Trust delen.

Pebblebrook Hotel Trust is gevestigd in Bethesda in US. Pebblebrook Hotel Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Jon Bortz is de CEO van Pebblebrook Hotel Trust.

Pebblebrook Hotel Trust

Aandelen Pebblebrook Hotel Trust kopen

Koop Pebblebrook Hotel Trust aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Pebblebrook Hotel Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Pebblebrook Hotel Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Pebblebrook Hotel Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Pebblebrook Hotel Trust.

Pebblebrook Hotel Trust koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $15,46 +0,45%
Handelsvolume 1.530.878
Openingskoers $15,39
Hoogste koers $15,75
Laagste koers $15,37
Koersbereik $0,38
Ticker PEB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Pebblebrook Hotel Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Pebblebrook Hotel Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $15,46 +0,45% 1.530.878 $15,39 $15,75 $15,37
7 december 2022 $15,23 +0,13% 1.257.877 $15,21 $15,58 $15,12
6 december 2022 $15,25 -1,80% 1.425.606 $15,53 $15,54 $15,11
5 december 2022 $15,54 -2,20% 1.662.459 $15,89 $16,03 $15,50
2 december 2022 $16,23 +1,82% 1.404.843 $15,94 $16,42 $15,91

Aandelen Pebblebrook Hotel Trust koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Pebblebrook Hotel Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Pebblebrook Hotel Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Pebblebrook Hotel Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Pebblebrook Hotel Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Pebblebrook Hotel Trust over de laatste 5 handelsdagen

Pebblebrook Hotel Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Pebblebrook Hotel Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Pebblebrook Hotel Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Pebblebrook Hotel Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Pebblebrook Hotel Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Pebblebrook Hotel Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Pebblebrook Hotel Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Pebblebrook Hotel Trust.

Pebblebrook Hotel Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Pebblebrook Hotel Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Pebblebrook Hotel Trust?

De CEO van Pebblebrook Hotel Trust is Jon Bortz.

Wat is de actuele Pebblebrook Hotel Trust aandelen koers?

Het Pebblebrook Hotel Trust-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $15,39, de hoogste koers was $15,75 en de laagste koers was $15,37. De slotkoers was $15,46 en is daarmee met 1,51% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Pebblebrook Hotel Trust kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Pebblebrook Hotel Trust te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Pebblebrook Hotel Trust te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Pebblebrook Hotel Trust wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Pebblebrook Hotel Trust koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Pebblebrook Hotel Trust ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Pebblebrook Hotel Trust? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Pebblebrook Hotel Trust stijgen in 2022?

Gaat Pebblebrook Hotel Trust volgend jaar in de prijs omhoog? Pebblebrook Hotel Trust is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Pebblebrook Hotel Trust en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Pebblebrook Hotel Trust aandelen kopen?

Pebblebrook Hotel Trust aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Pebblebrook Hotel Trust aandelen kopen:

Andere aandelen