Overseas Shipholding Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Overseas Shipholding Group, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Overseas Shipholding Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Overseas Shipholding Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Overseas Shipholding Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Overseas Shipholding Group, Inc. delen.

Overseas Shipholding Group, Inc. is gevestigd in in . Overseas Shipholding Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van Overseas Shipholding Group, Inc..

Overseas Shipholding Group, Inc.

Aandelen Overseas Shipholding Group kopen

Koop Overseas Shipholding Group, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Overseas Shipholding Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Overseas Shipholding Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Overseas Shipholding Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Overseas Shipholding Group.

Overseas Shipholding Group koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $2,92 +0,34%
Handelsvolume 224.485
Openingskoers $2,91
Hoogste koers $2,94
Laagste koers $2,89
Koersbereik $0,05
Ticker OSG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Overseas Shipholding Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Overseas Shipholding Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $2,92 +0,34% 224.485 $2,91 $2,94 $2,89
1 december 2022 $2,89 +0,35% 136.838 $2,88 $2,90 $2,87
30 november 2022 $2,87 +0,70% 129.094 $2,85 $2,94 $2,81
29 november 2022 $2,86 -2,05% 114.667 $2,92 $2,94 $2,84
28 november 2022 $2,87 -1,37% 188.173 $2,91 $2,92 $2,83

Aandelen Overseas Shipholding Group, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Overseas Shipholding Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Overseas Shipholding Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Overseas Shipholding Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Overseas Shipholding Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Overseas Shipholding Group over de laatste 5 handelsdagen

Overseas Shipholding Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Overseas Shipholding Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Overseas Shipholding Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Overseas Shipholding Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Overseas Shipholding Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Overseas Shipholding Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Overseas Shipholding Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Overseas Shipholding Group.

Overseas Shipholding Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Overseas Shipholding Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Overseas Shipholding Group, Inc.?

De CEO van Overseas Shipholding Group, Inc. is .

Wat is de actuele Overseas Shipholding Group, Inc. aandelen koers?

Het Overseas Shipholding Group, Inc.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $2,91, de hoogste koers was $2,94 en de laagste koers was $2,89. De slotkoers was $2,92 en is daarmee met 1,04% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Overseas Shipholding Group, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Overseas Shipholding Group, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Overseas Shipholding Group, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Overseas Shipholding Group, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Overseas Shipholding Group, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Overseas Shipholding Group, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Overseas Shipholding Group, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Overseas Shipholding Group, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Overseas Shipholding Group, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Overseas Shipholding Group, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Overseas Shipholding Group, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Overseas Shipholding Group, Inc. aandelen kopen?

Overseas Shipholding Group, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Overseas Shipholding Group, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen