Oscar Health Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Oscar Health Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Oscar Health, wat de huidige verwachtingen zijn van Oscar Healthen hoe de toekomst eruit zal zien voor Oscar Health. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Oscar Health Inc delen.

Oscar Health Inc is gevestigd in in . Oscar Health telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Oscar Health Inc.

Oscar Health Inc

Aandelen Oscar Health kopen

Koop Oscar Health Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Oscar Health stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Oscar Health  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Oscar Health aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Oscar Health.

Oscar Health koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $5,25 +6,49%
Handelsvolume 1.341.951
Openingskoers $4,93
Hoogste koers $5,27
Laagste koers $4,85
Koersbereik $0,42
Ticker OSCR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Oscar Health koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Oscar Health over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $5,25 +6,49% 1.341.951 $4,93 $5,27 $4,85
27 september 2022 $4,90 +0,41% 1.328.717 $4,88 $5,07 $4,82
26 september 2022 $4,78 -2,65% 1.456.619 $4,91 $5,03 $4,76
23 september 2022 $4,92 -0,20% 1.948.126 $4,93 $5,00 $4,74
22 september 2022 $5,06 -5,07% 1.711.288 $5,33 $5,35 $5,03

Aandelen Oscar Health Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Oscar Health? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Oscar Health koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Oscar Health te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Oscar Health van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Oscar Health over de laatste 5 handelsdagen

Oscar Health aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Oscar Health koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Oscar Health nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Oscar Health

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Oscar Health koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Oscar Health in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Oscar Health. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Oscar Health.

Oscar Health aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Oscar Health: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Oscar Health Inc?

De CEO van Oscar Health Inc is .

Wat is de actuele Oscar Health Inc aandelen koers?

Het Oscar Health Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $4,93, de hoogste koers was $5,27 en de laagste koers was $4,85. De slotkoers was $5,25 en is daarmee met 7,14% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Oscar Health Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Oscar Health Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Oscar Health Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Oscar Health Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Oscar Health Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Oscar Health Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Oscar Health Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Oscar Health Inc stijgen in 2022?

Gaat Oscar Health Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Oscar Health Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Oscar Health Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Oscar Health Inc aandelen kopen?

Oscar Health Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Oscar Health Inc aandelen kopen:

Andere aandelen