Orion Group Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Orion Group Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Orion Group Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Orion Group Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Orion Group Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Orion Group Holdings Inc delen.

Orion Group Holdings Inc is gevestigd in Houston in US. Orion Group Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Mark Stauffer is de CEO van Orion Group Holdings Inc.

Orion Group Holdings Inc

Aandelen Orion Group Holdings kopen

Koop Orion Group Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Orion Group Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Orion Group Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Orion Group Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Orion Group Holdings.

Orion Group Holdings koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $2,55 +1,19%
Handelsvolume 59.142
Openingskoers $2,52
Hoogste koers $2,59
Laagste koers $2,50
Koersbereik $0,09
Ticker ORN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Orion Group Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Orion Group Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $2,55 +1,19% 59.142 $2,52 $2,59 $2,50
1 december 2022 $2,57 -3,02% 39.659 $2,65 $2,65 $2,57
30 november 2022 $2,64 -1,12% 36.409 $2,67 $2,69 $2,63
29 november 2022 $2,63 +0,38% 45.883 $2,62 $2,65 $2,59
28 november 2022 $2,61 +7,41% 78.368 $2,43 $2,71 $2,41

Aandelen Orion Group Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Orion Group Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Orion Group Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Orion Group Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Orion Group Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Orion Group Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Orion Group Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Orion Group Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Orion Group Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Orion Group Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Orion Group Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Orion Group Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Orion Group Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Orion Group Holdings.

Orion Group Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Orion Group Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Orion Group Holdings Inc?

De CEO van Orion Group Holdings Inc is Mark Stauffer.

Wat is de actuele Orion Group Holdings Inc aandelen koers?

Het Orion Group Holdings Inc-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $2,52, de hoogste koers was $2,59 en de laagste koers was $2,50. De slotkoers was $2,55 en is daarmee met 0,78% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Orion Group Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Orion Group Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Orion Group Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Orion Group Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Orion Group Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Orion Group Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Orion Group Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Orion Group Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Orion Group Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Orion Group Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Orion Group Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Orion Group Holdings Inc aandelen kopen?

Orion Group Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Orion Group Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen