One Liberty Properties Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel One Liberty Properties, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van One Liberty Properties, wat de huidige verwachtingen zijn van One Liberty Propertiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor One Liberty Properties. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over One Liberty Properties, Inc. delen.

One Liberty Properties, Inc. is gevestigd in Great Neck in US. One Liberty Properties telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Patrick Callan is de CEO van One Liberty Properties, Inc..

One Liberty Properties, Inc.

Aandelen One Liberty Properties kopen

Koop One Liberty Properties, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de One Liberty Properties stock koers van de afgelopen periode. Aandeel One Liberty Properties  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de One Liberty Properties aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van One Liberty Properties.

One Liberty Properties koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $21,01 -2,32%
Handelsvolume 51.178
Openingskoers $21,51
Hoogste koers $21,51
Laagste koers $20,75
Koersbereik $0,76
Ticker OLP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de One Liberty Properties koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen One Liberty Properties over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $21,01 -2,32% 51.178 $21,51 $21,51 $20,75
5 oktober 2022 $21,36 -1,66% 53.930 $21,72 $21,81 $21,11
4 oktober 2022 $21,91 +3,40% 99.263 $21,19 $22,08 $21,15
3 oktober 2022 $21,19 -0,75% 94.433 $21,35 $21,39 $21,00
29 september 2022 $20,79 -2,67% 57.453 $21,36 $21,36 $20,45

Aandelen One Liberty Properties, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van One Liberty Properties? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de One Liberty Properties koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van One Liberty Properties te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van One Liberty Properties van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel One Liberty Properties over de laatste 5 handelsdagen

One Liberty Properties aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de One Liberty Properties koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende One Liberty Properties nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van One Liberty Properties

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun One Liberty Properties koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van One Liberty Properties in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor One Liberty Properties. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van One Liberty Properties.

One Liberty Properties aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

One Liberty Properties: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van One Liberty Properties, Inc.?

De CEO van One Liberty Properties, Inc. is Patrick Callan.

Wat is de actuele One Liberty Properties, Inc. aandelen koers?

Het One Liberty Properties, Inc.-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $21,51, de hoogste koers was $21,51 en de laagste koers was $20,75. De slotkoers was $21,01 en is daarmee met 1,64% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om One Liberty Properties, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om One Liberty Properties, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van One Liberty Properties, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. One Liberty Properties, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de One Liberty Properties, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor One Liberty Properties, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van One Liberty Properties, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van One Liberty Properties, Inc. stijgen in 2022?

Gaat One Liberty Properties, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? One Liberty Properties, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van One Liberty Properties, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog One Liberty Properties, Inc. aandelen kopen?

One Liberty Properties, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je One Liberty Properties, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen