Oak Street Health Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Oak Street Health Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Oak Street Health, wat de huidige verwachtingen zijn van Oak Street Healthen hoe de toekomst eruit zal zien voor Oak Street Health. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Oak Street Health Inc delen.

Oak Street Health Inc is gevestigd in in . Oak Street Health telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Oak Street Health Inc.

Oak Street Health Inc

Aandelen Oak Street Health kopen

Koop Oak Street Health Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Oak Street Health stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Oak Street Health  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Oak Street Health aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Oak Street Health.

Oak Street Health koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $23,76 -1,53%
Handelsvolume 672.003
Openingskoers $24,13
Hoogste koers $24,61
Laagste koers $23,42
Koersbereik $1,19
Ticker OSH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Oak Street Health koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Oak Street Health over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $23,76 -1,53% 672.003 $24,13 $24,61 $23,42
5 oktober 2022 $24,03 -0,99% 1.634.595 $24,27 $24,50 $22,93
4 oktober 2022 $24,79 +1,64% 1.479.316 $24,39 $25,77 $24,39
3 oktober 2022 $24,11 -3,21% 1.524.323 $24,91 $24,91 $23,56
29 september 2022 $25,73 +0,16% 1.300.492 $25,69 $26,07 $25,08

Aandelen Oak Street Health Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Oak Street Health? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Oak Street Health koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Oak Street Health te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Oak Street Health van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Oak Street Health over de laatste 5 handelsdagen

Oak Street Health aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Oak Street Health koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Oak Street Health nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Oak Street Health

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Oak Street Health koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Oak Street Health in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Oak Street Health. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Oak Street Health.

Oak Street Health aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Oak Street Health: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Oak Street Health Inc?

De CEO van Oak Street Health Inc is .

Wat is de actuele Oak Street Health Inc aandelen koers?

Het Oak Street Health Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $24,13, de hoogste koers was $24,61 en de laagste koers was $23,42. De slotkoers was $23,76 en is daarmee met 1,12% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Oak Street Health Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Oak Street Health Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Oak Street Health Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Oak Street Health Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Oak Street Health Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Oak Street Health Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Oak Street Health Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Oak Street Health Inc stijgen in 2022?

Gaat Oak Street Health Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Oak Street Health Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Oak Street Health Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Oak Street Health Inc aandelen kopen?

Oak Street Health Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Oak Street Health Inc aandelen kopen:

Andere aandelen