Nexa Resources Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Nexa Resources S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Nexa Resources, wat de huidige verwachtingen zijn van Nexa Resourcesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Nexa Resources. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Nexa Resources S.A. delen.

Nexa Resources S.A. is gevestigd in 37 A Avenue J F Kennedy in Luxembourg. Nexa Resources telt momenteel 15.945 werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. is de CEO van Nexa Resources S.A..

Nexa Resources S.A.

Aandelen Nexa Resources kopen

Koop Nexa Resources S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Nexa Resources stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Nexa Resources  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Nexa Resources aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Nexa Resources.

Nexa Resources koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $4,96 -2,55%
Handelsvolume 144.096
Openingskoers $5,09
Hoogste koers $5,16
Laagste koers $4,82
Koersbereik $0,34
Ticker NEXA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Nexa Resources koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Nexa Resources over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $4,96 -2,55% 144.096 $5,09 $5,16 $4,82
28 september 2022 $5,15 +5,32% 76.377 $4,89 $5,15 $4,89
27 september 2022 $4,88 -2,01% 79.278 $4,98 $5,04 $4,85
26 september 2022 $4,93 -2,38% 99.266 $5,05 $5,21 $4,90
23 september 2022 $5,18 -5,65% 117.859 $5,49 $5,49 $5,12

Aandelen Nexa Resources S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Nexa Resources? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Nexa Resources koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Nexa Resources te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Nexa Resources van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Nexa Resources over de laatste 5 handelsdagen

Nexa Resources aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Nexa Resources koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Nexa Resources nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Nexa Resources

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Nexa Resources koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Nexa Resources in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Nexa Resources. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Nexa Resources.

Nexa Resources aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Nexa Resources: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Nexa Resources S.A.?

De CEO van Nexa Resources S.A. is .

Wat is de actuele Nexa Resources S.A. aandelen koers?

Het Nexa Resources S.A.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $5,09, de hoogste koers was $5,16 en de laagste koers was $4,82. De slotkoers was $4,96 en is daarmee met 3,69% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Nexa Resources S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Nexa Resources S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Nexa Resources S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Nexa Resources S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Nexa Resources S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Nexa Resources S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Nexa Resources S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Nexa Resources S.A. stijgen in 2022?

Gaat Nexa Resources S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Nexa Resources S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Nexa Resources S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Nexa Resources S.A. aandelen kopen?

Nexa Resources S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Nexa Resources S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen